Turism

Programe interesante pentru vacanta in Thailanda

Recomanda informatia!

Doriti sa aflati mai multe informatii despre cultura si frumusetea tarilor din Asia? Atunci Thailanda este o destinatie perfecta pentru dumneavoastra. Ca sa fie sigur ca nu o sa va plictisiti, inspirati-va din urmatoarele randuri si planificati programul perfect pentru calatorie.

Aventuri in vacanta din Thailanda

Thailanda este una dintre cele mai renumite tari din Asia, care are ca capitala orasul Bangkok. Suprafata tarii este de 513.115 km patrati si limba oficiala in tara este thailandeza. Moneda utilizata este baht si forma de guvernament este monarhia constitutionala. Dat fiind ca relieful tarii este variata si pentru ca tot anul temperaturile sunt ridicate, multumita climatului tropical, milioane de turisti isi cheltuie banii anual in tara. Mai multe detalii despre tara puteti sa cititi accesand siteul <a href=”http://www.thailanda.net”>thailanda.net</a>.

De asemenea, un motiv in plus pentru care turistii aleg sa petreaca vacanta in tara, se datoreaza faptului ca nu o sa va plictisiti acolo. Indiferent daca vreti sa calatoriti prin orase mari sau in natura, in Thailanda veti avea posibilitatea. In orase o sa va fascineze atractiile culturale si istorice, in timp ce natura o sa va lase fara cuvinte multumite peisajelor pline de culoare si neatinse. Veti putea sa participati la trasee, sa calatoriti cu bicicleta sau sa profitati de plaje si sa practicati sporturi de apa. La fel, pentru a descoperi natura si ca sa va simtiti bine, puteti sa mergeti la o plimbare cu un caiac. Ceea ce neaparat trebuie incercat, este calatoria pe spatele unui elefant. Printre cele mai renumite obiective turistice pe care trebuie sa le vizitati se numara si urmatoarele:

– Marele Palat
– Templul Wat Pho
– Parcul Natural cu Elefanti

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *