Turism

Ghid turistic pentru Indonezia

Recomanda informatia!

Vreti sa aveti parte de o vacanta exotica de vis in Indonezia, insa inca nu stiti nimic despre aceasta tara interesanta? Va sfatuim atunci sa apelati la randurile urmatoare, din care veti putea sa aflati toate destinatiile pe care trebuie sa le vizitati si informatii utile despre Indonezia.

Utilitati despre Indonezia

Indonezia se afla pe teritoriul Asiei si este alcatuita din cateva mii de insule. Capitala tarii este Jakarta, un oras mare si cu multe atractii turistice. Limba vorbita in aceasta tara este indoneziana si moneda utilizata este rupiah. Dat fiind ca este o tara insulara, relieful este variat, deci veti putea sa vedeti pe langa plajele lungi si dealuri sau munti inalti de 5000 metri. De asemenea, aceasta tara detine si mai multi vulcani, dintre care peste o suta sunt si activi. Dintre vulcani cel mai cunoscut este Krakatau. Cu ocazia unei >a href=”http://www.indonezia.net”>vacante Indonezia</a> veti putea sa va bucurati din plin de soare, deoarece clima este ecuatoriala, adica exista un sezon foarte cald, care dureaza din mai pana in septembrie si un sezon ploios.

Ghid pentru Indonezia

Daca o sa calatoriti in Indonezia, neaparat trebuie sa vizitati capitala tarii. In Jakarta veti putea sa admirati cladiri traditionale, moderne, cum ar fi palate, temple sau diferite muzee. Nu trebuie sa ratati nici complexul de temple Prambanan. In cazul in care adorati natura, va recomandam sa vizitati „Insula Orhideei” adica sa mergeti in Sulawesi, unde veti putea sa admirati natura minunata si variata, precum si fluturi exotici. Alte destinatii pentru calatorie sunt urmatoarele:

– Muntile de insula Bali
– Plaja Ulu Watu
– Lacul Toba

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *