Turism

Care sunt cele mai bune orase de vizitat in 2020 conform Lonely Planet?

Recomanda informatia!

Ca in fiecare an, pasionatii de calatorii asteapta cu nerabdareBest in Travel intocmit de Lonely Planet pentru a putea incepe sa isi planifice calatoriile inca de la inceput de an. Iata cateva din cele mai bune orase de vizitat in 2020.

Salzburg, Austria. Orasul in care s-a nascut Mozart ocupa primul loc in acest clasament. Centrul acestui oras dragut din Alpi reprezinta un melanj superb de ifluente italiene si germane si a reusit sa se patreze intact, in ciuda trecerii anilor. Este inscris in patrimoniul mondial UNESCO. 2020 va marca centenarul Festivalului Salzburg.

Washington DC, USA. Daca  ai impresia ca Washington DC si-a gasit loc in acest top doar datorita alegerilor, te inseli. Anul 2020 marcheaza in egala masura centenarul celui de-al 19-lea amendament al Constitutiei Statelor Unite ale Americii, acordan femeilor drept de vot.

Cairo, Egipt. 2020 va marca deschiderea Marelui Muzeu Egiptean la Gizeh, in afara orasului Cairo. Este vorba despre cel mai mare muzeu din lume consacrat unei singure civilizatii. Cairo este un oras enorm si zgomotos in care scena gastronomica este in plina dezvoltare.

Galway, Irlanda. Capitala europeana a culturii in 2020, Galway are o multime de atuuri prin care sa reuseasca sa ne convinga sa il vizitam. Muzica live, caldura locuitorilor sai si energia pe care o degaja fac din el o alternativa perfecta la Dublin. Fara sa uitam de cultura celtica, prezenta la fiecare colt de strada.

Kochi, India. Odata cu inaugurarea primului aeroport alimentat in intregime cu energie solara si cu titlul de Campion al Pamantului, orasul Kochi din India, statul Kerala, inverzeste pe zi ce trece. In anul 2020, arta de strada va fi onorata.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *