Turism

Locuri din Romania pe care trebuie sa le vizitezi

Recomanda informatia!

Romania este o tara in care te poti bucura de peisaje care iti vor taia respiratia. Vei avea parte de locuri in care te vei putea bucura de cele mai frumoase peisaje naturale sau o arhitectura impresionanta. In mod sigur ai nevoie de o astfel de vacanta in care sa te relaxezi dar si sa descopri locuri noi.

Viziteaza Romania deoarece ai foarte multe locuri de descoperit care te vor face sa te simti ca intr-o alta lume. Te asigur ca vei ramane impresionata sa vezi locuri la care nu te gandeai ca ai putea avea acces.

   Calatoreste in urmatoarele locuri si nu vei regreta

Judetul Neamt

Judetul Neamt este una dintre cele mai frumoase zone ale Moldovei. De indata ce ajungi aici te vei putea bucura de peisaje impresionante dar si de arhitecturi unice si un aer pur. Daca iti plac plimbarile pe munte atunci trebuie sa urci pe Ceahlau si sa admiri toate natura prezenta acolo. Te mai poti opri si la barajul Bicaz sau sa mergi sa vizitezi Curtea Domneasca a lui Stefan cel Mare care dateaza inca din secolul al XV-lea.

Valea Zanelor

In Valea Zanelor ai impresia ca nu esti in Romania, pur si simplu nu iti vine sa crezi ca acel peisaj ar putea fi real. Acesta pare rupt din paginile unei carti de povesti pentru copii. Castelul de Lut este un loc pe care trebuie sa il vizitezi macar o data in viata. Trebuie sa ajungi aici daca iti doresti sa ai parte de un peisaj unic. Valea Zanelor este un loc al inspiratiei si al creativitatii. Acceseaza https://www.ecomunicate.ro/presa/turism-transporturi/ pentru mai multe detalii.

Valea Doftanei

Daca locuiesti in Bucuresti atunci poti vizita Valea Doftanei oricand iti doresti. Acesta se afla in judetul Prahova si poti ajunge aici cam intr-o ora si jumatate. Vederea asupra lacului Paltinu din comuna Tesila merita efortul. Este locul perfect pentru a avea parte de relaxare pe timpul weekendului. Te poti plimba cu caiacul, poti inota sau poti pescui.

Timisoara

Timisoara este un oras modern in care trebuie sa ajungi. Aici vei avea parte de cladiri istorice dar si de parcuri curate.  Arhitectura baroca a acestui oras dar si magazinele colorate te vor face sa te simti ca intr-o alta tara. Atunci cand ajungi aici nu trebuie sa ratezi Muzeul de Arta, Muzeul Satului Banatean sau galeriile de arta din vechiul Bastion.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *