Motive pentru a vizita Germania

Motive-pentru-a-vizita-Germania

Recomanda informatia!

Germania s-a stabilit ferm ca o destinatie de calatorie de prim rang. Enumerarea tuturor atractiilor din aceasta tara este aproape imposibila, deoarece sunt foarte multe motive pentru a calatori prin Germania. Indiferent daca iti plac peisajele frumoase, arhitectura, festivalurile pline de viata, evenimentele pline de farmec, mancarea delicioasa si cea mai buna bere din lume, Germania are toate acestea, si chiar mai multe de oferit. Iata o selectie de doar cateva motive bune pentru a vizita aceasta tara minunata:

Croaziere pe Rin si Maine

Ajuns in Germania, te poti bucura de frumusetea fascinanta a peisajului rural, captivant, de castele vechi elegante asezate pe dealurile din apropiere si viile care se intind cat poti vedea cu ochii. Principalele cai de navigatie din Germania iti permit sa vezi tara dintr-o perspectiva unica, si sa cunosti importanta rolului pe care unele dintre principalele rauri l-au avut in dezvoltarea unor importante centre urbane (Frankfurt, Mainz, Koblenz, Köln, Düsseldorf, etc). Navigarea pe versantul raului, cunoscut sub numele de Cheile Rinului, plin de castele frumoase, precum si de piatra Lorelei (care se inalta pe rau, asa cum este pictata de J.M. Turner) iti ofera peisaje deosebit de placute in aceasta calatorie magica. Numai pentru acest motiv ar trebui sa-ti rezervi un bilet la firma de transport zgr.ro, si sa te bucuri cat mai curand de o vacanta inedita.

Sezonul de carnaval

O ocazie minunata de a te relaxa si de a te bucura de renumitele carnavaluri, care au loc simultan intr-o serie de orase si regiuni din Germania (in special in partea de vest si sud-vest), in weekend si de Rose Monday (de asemenea de Mardi Gras in centre mai mari) chiar inainte de Miercurea Cenusie. Fifth Season, aduce cu el o explozie de culori: obiecte plutitoare decorate, costume ciudate, decoruri bizare, politicieni ridiculizati, dansatori de strada si fanfara. Pentru o petrecere de carnaval cu adevarat minunata ar trebui sa mergi la Koln – vei experimenta in primul rand caldura acestui oras, si te vei distra alaturi de localnicii plini de viata. Pentru a ajunge la Koln, poti pleca din Romania cu un microbuz de la o firma de transport persoane Romania-Germania  la Festivalul de film de la Berlin.

Festivalul de film de la Berlin (Berlinale) este, fara indoiala, unul dintre cele mai stralucitoare evenimente din calendarul cinematografic global. Festivalul promoveaza si recompenseaza arta autentica si inovatia, in filme de diferite genuri, acoperind intregul spectru al productiei globale de film. Participarea la „Berlinale” este o modalitate foarte buna de a tine pasul cu ultimele tendinte si evolutii din industria cinematografica (ca sa nu mai vorbim de faptul ca este un moment excelent sa vizitezi Berlinul), deoarece un numar incredibil de proiectii de film – pana la 400 – sunt tinute pentru durata festivalului, devenind cel mai mare festival de film din lume bazat pe prezenta publica (peste 300.000 de bilete vandute).

Oktoberfest

Toti (in special, iubitorii de bere) ar trebui, cel putin o data in viata, sa participe la acest mare festival, si sa se alature distractiei in timp ce gusta legendarul wrust. In general, toti care vin la acest festival, vor sa sarbatoreasca in stil bavarez. Nu e de mirare ca oamenii din intreaga lume calatoresc in Munchen pentru a face parte din acest festival, si pentru a se bucura de atmosfera din jurul „Die Wiesn” (epicentrul festivalului).

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *