Destinatii minunate pentru 2018

Recomanda informatia!

In anul 2018 nu stii pe unde sa mai ajungi pentru cele mai frumoase amintiri din vacanta? Iti venim in ajutor in acest caz cu cateva propuneri.

Sevilia, Spania. Cel mai frumos oras din partea de sud a Spaniei si-a dezvaluit toate farmecele in celebrul serial “Game of Thrones”. Dar atuurile sale nu lipsesc atunci cand trebuie sa convinga turistii sa vina sa il descopere.

Chile. Aflat in partea de vest a Americii de Sud, Chile, este un loc minunat plin de comori ascunse, unele mai sublime ca celelalte.

Djibouti. Iata o destinatie destul de necunoscuta care s-ar putea sa devina locul preferat al celor care adora natura. Printre deserturi, lacuri si somptuoase plaje, chiar ai ce vedea aici.

Noua- Zeelanda. O tara cunoscuta mai ales pentru peisajele sale de vis. Si fara indoiala una din cele mai frumoase alegeri pentru 2018.

Malta. O cetate cu vestigii istorice si cu peisaje maiestuoase. Malta este cu siguranta cea mai bun alegere pentru nou an. Iar Valetta a fost declarata capitala culturala europeana. Noi monumente design, hoteluri superbe si concerte intreg anul… in cel mai frumos continet de pe lume.

Daca esti fan al Italiei si daca nu suporti aglomeratiile, trebuie sa ajungi prin Calabria si sa descoperi apele sale cristaline, natura sa salbatica si vestigiile sale grecesti.

Canberra, Australia. Un loc preferat mai ales de cei care adora muzeele, in special cele dedicate dinozaurilor. Iar in acest an, aici se va sarbatori 100 de ani de la Armistitiul din timpul Primului Razboi Mondial.

Hamburg, Germania. Primavara este cea mai buna perioada in care poti descoperi acest loc minunat. Te vei lasa si tu sedus cu siguranta de vechile sale clopotnite, de barurile de pe plaja sau de noua sa sala pentru concerte.

Slovenia, Europa. Europa nu inseamna doar Portugalia sau Spania. Inseamna si Slovenia cea verde si meditereneana. Vei gasi aici cele mai fermecatoare cafenele in Ljubljana, peste 11.00 de grote sau cele mai incredibile sau luxoase spa-uri.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *