Turism

Sejururi si oferte in Grecia

Recomanda informatia!

Grecia are o cultura veche care s-a format pe coasta extinsa si insulele sale.Partea continentala a tarii este muntoasa, cu toate acestea, tara are o multime de insule dintre care majoritatea se afla in Marea Egee. Bogatia si diversitatea Greciei este uimitoare, coastele grecesti si sutele de insule grecesti sunt fermecatoare. Nu numai frumusetea peisajelor din Grecia, dar si a patrimoniului vechi din aceasta tara atrage turistii pentru excursii in Grecia si sejururi.

Orase si locatii de vizitat in excursii si sejururi

Unele dintre cele mai mari orase din Grecia sunt Atena, Creta, Santorini, Mikonos, Corfu, Salonic, Patras, Rodos, Kos, Salonic, Attica.

Atena este capitala Greciei. Ea are o importanta culturala, politica si turisticea. Printre atractiile turistice de top din Grecia, sunt:  Acropole si Parthenon, Agora, Muzeul National de Arheologie, Piata Syntagma,Templul lui Poseidon,Stadionul Olimpic,, Muzeul Bizantin,Arcul de Triumf de la Salonic si multe multe altele. Acropolis este un sit istoric, care are enorma faima in toata lumea.

Manastirile de la Meteora sunt printre destinatiile turistice cele mai populare din lume. Rhodos a fost intotdeauna un important port de-a lungul istoriei si astazi nenumarate oferte Rhodos sunt disponibile la agentiile de turism. Creta prezinta vizitatorilor mituri, legende si istorie, cu un peisaj frumos. Atractiile populare din Creta sunt Palatul minoic din Knossos si Cheile de Samaria.

Relieful Greciei

Grecia este, de asemenea, o tara muntoasa. Muntele Olympus, cunoscut din mitologia greaca ca lacasul zeilor, este cel mai inalt munte din tara. Muntele Pasnasso este, de asemenea, o alta locatie montana populara. Drumetiile montane se numara printre activitatile disponibile în Grecia. Grecia este cunoscut ca locul de nastere al Jocurilor Olimpice. Muzeu Jocurilor Olimpice este un loc pentru a vedea cum au evoluat sportutile din antichitate pana azi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *