Turism

Prelungeste putin vacanta cu cele mai frumoase plaje din Grecia

Recomanda informatia!

Ah…. Grecia… nu avem cum sa ne plictisim de ea vreodata. Are printre cele mai frumoase plaje din lume si printre cele mai fascinante. Ne gandim imediat la nisipul in nuante de alb si la marea in nuante verde turcoaz, la cele mai mari faleze si la cele mai mici golfuri, la pini si la soare. Dar, mai trebuie sa tinem cont de faptul ca aceasta destinatie turistica inca mai are o multime de atuuri de dezvaluit. Aici ne referim la plaja rosie din Santorini, apa roz de la plaja Elafonissi, plaja esuata din Golful Navaggio, laguna ireala din Balos si multe altele.

Plaja Navaggio. Plaja Navaggio, numita si Golful Naufragiului, este atipica. Mai intai, prin cadrul sau natural, marginit de faleze. Apoi, prin epava navei sale, esuata pe nisip alb.

Plaja Elafonissi. Plaja Elafonissi este numele unei Peninsule din Sudul Cretei care are particularitatea de a fi marginita de o apa in nuante de roz. Motivul care sta in spatele acestui minunat fenomen- grauntele de nisip sunt amestecate cu coralii in aceste nuante.

Plaja Tsambika. Plaja Tsambika se afla pe Insula Rhodos. Nu este foarte cunoscuta dar este un veritabil paradis unde este foarte bine si in lunile septembrie si octombrie.

Plaja Mylopotamos. Incadrata de faleze acoperite de vegetatie, aceasta plaja este marginita de o apa in nuante de verde turcoaz si este una din cele mai frumoase plaje din tara. Se poate admira de pe Muntele Pelion.

Laguna Balos. Nu trebuie sa ajungi in capatul lumii pentru a face baie in cea mai paradisiaca plaja. Este de ajuns daca vii aici. In Creta, pe Peninsula Gramvoussa vei gasi Laguna Balos. Nu ai cum sa fii dezamagit.

Plaja Paliochri. Pentru a gasi aceasta plaja cu falezele sale rosii, va trebui sa ajungi la Cyclade, mai precis, la Milos.

Plaja Kathsima. Ape in nuante de turcoaz, stanci, cel mai frumos apus de soare, nisip…. Ce ai putea cere mai mult ?

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *