Turism

Destinatiile adorate ale Iordaniei

Recomanda informatia!

Toata lumea viseaza sa ia parte intr-o vacanta placuta, interesanta si care sa nu coste mult. Este posibil, trebuie doar sa alegeti corect destinatia, cum ar fi Iordania. Daca decideti sa calatoriti in tara, din urmatoarele randuri puteti sa alegeti destinatiile pe care o sa le vizitati.

Cine sa calatoreasca in Iordania?

Destinatia ideala este diferita pentru fiecare persoana in parte, insa Iordania este o tara in care se va simti bine toata lumea. In primul rand trebuie sa calatoreasca in Iordania persoanele care adora istora si doresc sa vada cladiri interesante si monumente, care amintesc de timpurile de demult. Mergand intr-o vacanta Iordania veti avea ocazia de a vizita orase unde majoritatea cladirilor sunt vechi. De asemenea, tara este destinatia ideala pentru persoanele care adora luxul sau pentru luna de miere, deoarece veti putea sa optati pentru locuri de cazare elegante si o sa aveti ocazia de a va odihni pe plaja Marii Rosii. De asemenea si familiile pot sa calatoreasca in tara, deoarece vor putea vizita multe atractii pe placul celor mici.

Destinatiile cunoscute ale Iordaniei

In primul rand, trebuie sa vizitati desigur capitala tarii, adica Amman. Ajuns in tara veti putea sa observati cat de frumos este imbinat lumea veche, cu cea moderna. Trebuie sa vizitati centrul vechi, precum si cladirile de lux si luati parte la un tur de cumparaturi in magazinele elegante. Cu ocazia calatoriei nu trebuie sa uitati nici de orasul Petra, care este special deoarece este sculptat in stanca. Exista desigur si alte destinatii pe care trebuie sa le vizitati, precum:

– Aquaba
– Orasul Jerash
– Desertul Wadi Rum

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *