Turism

Inchirieri de autoutilitare fara sofer international

Recomanda informatia!

Firma A&G Intermed SRL din Bucuresti lanseaza serviciul rapid de inchirieri autoutilitare cu livrare gratuita la domiciliul clientului pe raza judetului Bucuresti. Autoutilitarele se inchiriaza fara sofer si se pot conduce de orice sofer, posesor al permisului categoria B.

In cazul in care esti din alt oras si nu gasesti sa inchiriezi o autoutilitara fara sofer din zona ta, firma A&G Intermed SRL iti poate livra o autoutilitara in fata casei contra unui cost suplimentar, cost care se calculeaza in functie de orasul in care doriti sa va fie livrata masina.

Oferta cu care firma SC A&G Intermed SRL vine in intampinarea clientilor incepe de la 40 euro/zi pentru 21 de zile de inchiriere iar daca ai nevoie numai cateva zile tariful este de 75 euro/zi. Toate masinile se inchiriaza fara limita de kilometri fapt ce ajuta foarte mult clientii atunci cand efectueaza un numar mare de kilometri cum ar fi un transport, fie el de bunuri personale sau marfa in afara tarii, serviciul de inchiriere fiind disponibil numai pe raza teritoriala a Uniunii Europene fiind incluse si Elvetia si Marea Britanie. Autoutilitarele vin echipate corespunzator transportului international.

Serviciul de inchirieri autoutilitare pe care firma SC A&G Intermed SRL il ofera,  este disponibil atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Autoutilitarele sunt livrate gratuit in Bucuresti, la domiciliul sau sediul clientului precum si la Aeroportul Henri Coanda Otopeni si contra cost in orice oras din tara.  Clientii pot opta pentru masina dorita in functie de marfa ce urmeaza a fi transportata, autoutilitarele avand lungimea benei de incarcare de pana la 4,5 metri, fapt ce confera posibilitatea de a transporta orice fel de bunuri cu o incarcare maxima de pana la 1250 kg. 

Pentru inchiriere sunt necesare copie dupa buletin, permis de conducere si depunearea unei garantii in valoare de 300 de euro, garantie care se va recupera la predarea autoutilitarei de catre client.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *