Turism

Vrei sa descoperi Egiptul? Descopera zeci de oferte Revelion Egipt

Recomanda informatia!

Daca te-ai saturat de revelioanele in care esti obligat sa urmaresti focurile de artificii dardaind de frig, poti incerca sa te bucuri de un Revelion Egipt 2022 – 2023.

E firesc sa calatoresti! impreuna cu zboaragratis.ro de revelion in Egipt.

Egiptul a devenit o destinatie de vacanta din ce in ce mai atractiva pentru romani, motivele fiind numeroase:

  • este o destinatie accesibila, existand o multime de zboruri directe sau chartere catre zone de vacanta precum Sharm el Sheikh sau Hurghada;
  • are extrem de multe obiective turistice, multe dintre ele aflandu-se pe lista cu cele mai mari minuni ale lumii;
  • este o destinatie ieftina;
  • apa Marii Rosii are temperatura constanta de-a lungul intregului an, ceea ce inseamna ca vei putea face plaja si baie;
  • serviciile oferite de egipteni sunt din ce in ce mai bune. Poti gasi numeroase oferte Revelion Egipt cu servicii complete: zbor, cazare, mancare all inclusive si o atentie sporita din partea gazdelor.

Revelionul in Sharm El Sheih, o optiune din ce in ce mai populara

Pana recent, majoritatea romanilor care alegeau Egiptul ca destinatie optau pentru Cairo, Alexandria sau Hurghada. De aici se pot lua cu usurinta excursii optionale si se poate descoperi Egiptul cu toate particularitatile sale.

In ultimii ani insa, au aparut si alte destinatii, precum Sharm El Sheih. Daca te hotarasti asupra unei oferte de Revelion Sharm El Sheih 2022-2023 vei descoperi o multime de beneficii pe care aceasta localitate ti le poate oferi.

Sharm El-Sheikh este principalul centru turistic al peninsulei Sinai, remarcandu-se prin minunile subacvatice care pot fi gasite in aceasta portiune de Mare Rosie. In general, cei care aleg aceasta zona egipteana o fac pentru scufundari si snorkeling, insa destinatia este perfecga si pentru plaja sau servicii impecabile in resorturi bine puse la punct.

Daca alegi sa iti petreci revelionul aici, este pacat sa nu iei in considerare si cateva obiective turistice din zona, accesibile imediat sau prin excursii scurte, de o zi.

Obiective turistice in Sharm El Sheih

  1. Golful Naama. Este o atractie turistica in care vei gasi foarte multe restaurante, baruri, bazaruri si celebrul Ice Bar, construit in intregime din gheata. Golful Naama poate sa fie si locul in care sa te cazezi, o multime de hoteluri de 5 stele cu resorturi de lux gasindu-se aici;
  2. Parcul National Ras Mohammed. Este cel mai vechi parc national din Egipt, cu 480 de km patrati cu adevarat spectaculosi. Atat regiunile terestre, cat si cele acvatice sunt impresionante. Vei putea descoperi gradini de corali unice in lume, pesti colorati, rechini si alte vietati marine care iti vor crea amintiri de neuitat.
  3. Orasul vechi Sharm al-Maya. Este un obiectiv turistic impresionant prin cladirile sale, prin pietele traditionale arabe si prin portul vechi in care inca mai ancoreaza ambarcatiuni de pescuit.

De asemenea, Sharm El Sheih este perfect pentru cei care isi doresc sa se bucure de un safari prin desert, cei care vor sa faca scufundari sau cei care vor, pur si simplu, sa se bucure de o baie de soare si de inot in lunile de iarna.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *