Turism

Viata de noapte in Mamaia

Recomanda informatia!

Mamaia, cea mai populara statiune de la tarmul Marii Negre romanesti, atrage anual sute de mii de turisti, tocmai prin multitudinea de posibilitati de petrecere a timpului liber, toate adecvate chiar si celor mai deosebite gusturi ale turistilor. Un loc aparte in acest peisaj il ocupa viata de noapte de aici, presarata nu doar de zeci de petreceri, dintre cele mai bine organizate, dar si de alte tipuri de evenimente, menite a lasa turistului amintiri de neuitat.

Festivalul de moda Fashion Tv de la Mamaia, care se tine anual pe esplanada din fata Cazinoului, aduna laolalta sute de spectatori, dar si un numar foarte mare de televiziuni, venite din peste 180 de tari. Datorita valorilor colectiilor prezentate atat de catre designeri nationali cat si internationali, acesta este un eveniment care nu trebuie ratat, daca va aflati in statiune pe perioada desfasurarii lui.

Aflandu-se la cea de a 43-a editie anul acesta, Festivalul de Muzica Usoara Mamaia este, si el, un eveniment care nu doar ca va va incanta auzul, dar va va da ocazia sa vedeti spectacolul oferit de nume mari ale muzicii romanesti. El este gazduit la Teatrul de Vara Soveja din Constanta si nu de putine ori a fost rampa de lansare a unor artisti de renume.

La cateva sute de metri distanta de Hotel Majestic din Mamaia se afla unele dintre cele mai renumite cluburi ale statiunii Mamaia. Aici, in fiecare seara, vor avea loc concerte si petreceri care aduc pe scena nume dintre cele mai renumite, show-uri incendiare si multa voie buna. Pentru aceste evenimente vin, anual, sute de mii de tineri, din toate colturile tarii, dar si de peste hotare. Tot in materie de concerte, in Mamaia si pe plajele din apropiere se organizeaza pe timpul sezonului estival cateva evenimente renumite la nivel mondial, care, pe durata a catorva nopti, ofera publicului momente de neuitat. Printre cei care intretin atmosfera se numara nume foarte mari ale muzicii electronice, din toata lumea, printre care si adevarate legende. Cele mai mari doua astfel de evenimente sunt Sunwaves si The Mission Dance Weekend, insa va recomandam sa va cumparati biletele atat la hotel cat si cele de participare din timp, deoarece adeseori, statiunea Mamaia este supra-aglomerata atunci cand ele au loc, fie ca este vorba despre luna Mai sau August.

Si, daca viata agitata a evenimentelor si cluburilor de noapte nu este pe placul dumneavoastra, puteti, oricand, sa savurati un cocktail la una dintre terasele de pe plaja Mamaiei, in timp ce ascultati o muzica buna sau socializati cu prieteni si persoane noi. De asemeni, in locurile mai retrase ale plajei se fac, adeseori, focuri de tabara, in jurul carora tinerii se aduna si canta muzica la chitara. Orice ati prefera, cu siguranta viata de noapte din Mamaia are cum sa va ofere experiente pe placul dumneavoastra, dintre cele mai frumoase.

Daca v-am convins sa va petreceti un sejur sau macar un weekend la Mamaia, trebuie sa tineti cont si de faptul ca pentru a gasi un loc liber la un hotel sau pensiune din statiune trebuie sa va faceti rezervarea din timp. Recomandarea noastra pentru rezervari la hoteluri din Mamaia este VIAROMANIA, portalul turistic online oferind o bogata oferta de cazare prin intermediul propriei agentii de turism cat si direct la proprietar la pensiuni, vile sau apartamente in regim hotelier. Rezervarile se pot face telefonic sau electronic prin completarea formularelor de rezervare de pe site. Succes!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *