Turism

Sfaturi de comportament in Filipine

Recomanda informatia!

Filipine este o tara insulara, care este des aleasa ca si destinatie, de catre turistii care doresc sa descopere bogatiile unei tari exotice. Localnicii din insule intimpina cu drag si foarte primitor turistii in tara, astfel si dumneavoastra va trebui sa intoarceti aceasta favoare.

Adevarata fata a Filipinei

Daca destinatia ideala pentru dumneavoastra este Filipine, atunci trebuie sa faceti tot posibilul, ca sa aveti parte de o calatorie cu adevarat reusita. Inainte de a porni in <a href=”http://www.filipine.net”>excursie in Filipine</a>, va trebui sa aflati cat mai multe detalii despre aceasta tara, care in mod sigur o sa va fascineze si o sa va ajute in organizare.

Trebuie sa stiti cum puteti sa ajungeti in cel mai simplu mod in Filipine si la ce trebuie sa fiti atenti. De asemenea, va trebui sa stiti mai multe detalii si despre cultura si istoria tarii, care nu sunt numai vechi, ci si interesante. Cultura Filipinei este bogata multumita popoarelor care au avut in trecut contact cu localnicii, precum americanii sau spaniolii.

Comportamentul in Filipine

Trebuie sa stiti in primul rand ca trebuie sa respectati traditia oamenilor din Filipine, deoarece sunt foarte mandrii de bogatiile lor. Va trebui de asemenea sa aveti grija de atractiile oraselor si sa ocrotiti natura, la fel cum au grija si ei de zonele minunate. Va trebui sa alcatuiti cu atentie tinutele, deci sa nu va deranjeze din cauza temperaturii, insa va trebui sa fie decenta. Localnicii chiar daca sunt prietenosi, sigur o sa aprecieze mult, daca veti incerca sa comunicati in limba lor. O sa va ajute astfel sa ajungeti in cele mai frumoase locuri din tara, precum:

– Parcul Centura Verde
– Centrul Ortigas
– Insula Corregidor

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *