Turism

Rezervari in Otopeni, prin Hotel-Bucuresti.com

Recomanda informatia!

Pentru ca timpul este din ce in ce mai putin si mai pretios, planificarea unei calatorii trebuie efectuata cat mai din timp si cat mai facil. Rezervarea cazarii a devenit foarte simpla de cand agentiile de turism au pus la dispozitie sisteme de rezervari online. Hotel-Bucuresti.com este unul dintre aceste sisteme, ce ofera cazare exclusiv in Bucuresti.

Prin intermediul sistemului se pot rezerva camere la hoteluri din Bucuresti si in apropierea acestuia, cum este localitatea Otopeni.

Pentru ca foarte multi turisti aleg sa ajunga in Bucuresti cu avionul, hotelurile din Otopeni sunt cam aglomerate in anumite perioade .

Cele mai apropiate hoteluri de aeroportul Otopeni sunt : Hotel Angelo Airport, Hotel Rin Airport, Hotel Charter, Hotel Denisa si Hotel Phoenicia Express.

Angelo Airport este clasificat la 4 stele si are in structura 177 de camere. Printre serviciile pe care hotelul le ofera clientilor, mentionam : transferul gratuit de la aeroport la hotel, un restaurant deschis 24h – zilnic, parcare securizata, internet gratuit in intregul hotel. De asemenea exista disponibil in cadrul hotelului un serviciu de spalatorie, curatatorie si calcat haine.

Un alt hotel situat la mica distanta de aeroportul Otopeni, este Rin Airport. Un hotel de ofera cazare in cele 255 de camere, modern amenajate. Pentru oaspetii cazati in hotel hotelul ofera acces gratuit la centrul ce sanatate ce include ; piscina, sauna si Jacuzzi.

Si acest hotel are un serviciu de transfer gratuit de la aeroport la hotel.

Tarifele pentru cazare la Rin Airport sunt foarte avantajoase, incepand de la 39 euro pentru o camera single/dubla fara mic dejun. Tarifele maximale pentru cazare nu depasesc 64 euro/ camera dubla.

Pentru cazari de lunga durata sau grupuri de peste 10 camere, tarifele se pot negocia in functie de disponibilitatea camerelor in cadrul hotelurilor.

Rezervarile efectuate prin intermediul siteului, sunt confirmate rapid, in maxim 1 h de la primirea solicitarii.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *