Turism

Ce ne ofera litoralul romanesc?

Recomanda informatia!

Probabil sunteti la fel de curiosi ca si mine de ceea ce ne va oferi litoralul romanesc in vara lui 2017, oare serviciile au devenit mai bune, preturile mai accesibile, statiunile vor fi mai curate si ma iprimitoare sau nu?

Raspunsul il vom afla cu siguranta cand vom ajunge la fata locului, dar intrebarea este unde anume? Care sa fie statiunea castigatoare anul acesta?

Celebra Mamaia cu ale sale hoteluri de lux si cluburi de fite, o priveliste cu un rasarit la Costinesti de neuitat, aerul curat al Neptunului, serviciile binefacatoare de la Eforie sau tanara statiune Cap Aurora?
Cazare, hoteluri si pensiuni

Daca vrem sa selectam ofertele de cazare pe litoral in functie de confortul si serviciile oferite, in capul listei stau statiunile Mamaia si Neptun, statiuni care dispun de cele mai luxoase hoteluri si pensiuni de pe litoral si unde tarifele sunt pe masura facilitatilor oferite. Ofertele de cazare Costinesti, Vama Veche si Navodari se afla la capatul opus, aici tarifele sunt mici, dar si facilitatile oferite sunt putine, statiunile fiind ideale pentru tinerii dornici de aventura si distractie. Statiunile care echilibreaza oarecum balanta sunt Eforie Nord, Jupiter si Cap Aurora, statiuni ce ofera un confort mediu, servicii bune si preturi accesibile, statiuni preferate de touristii ce vor liniste si relaxare.

Atractii turistice

Cea mai atractiva statiune din acest punct de vedere ramane Mamaia cu al ei Sat de Vacanta, cu cel mai modern parc acvatic (Aqua Magic) si cu telegondola ce strabate statiunea la o inaltime de 50 de m. Pe locul 2 se situeaza statiunea Costinesti cu a sa epava Evanghelia care a esuat in apropierea tarmulu iacum mai bine de 40 de ani si cu al ei Obelisc. Mangalia, o statiune mai putin vizitata in zilele noastre, ofera si ea cateva atractii interesante dintre care se remarca vestigiile istorice ale cetatii Callatis. Celelalte statiuni sunt mai putin ofertante din acest punct de vedere, dar acestea incearca sa compenseze prin servicii de calitate, facilitati extra.
Viata de noapte pe litoral

Costinesti si Mamaia sunt statiunile vedeta si la acest capitol. Daca Mamaia este preferata turistilor cu bani si pretentii, Costinesti-ul este cautat de tinerii petrecareti cu un buget mai restrans. Mamaia este plina de cluburi si discoteci in aer liber, printre cele mai cunoscute fiind Bamboo Mamaia si Tan Tan Summer Club, pe cand in Costinesti, discotecile Ring, Tineretului si Vox Maris sunt cele mai cunoscute. Si in statiunile precum Neptun-Olimp exista cateva cluburi unde turistii se pot distra in voie. In Eforie Nord, Jupiter sau Mangalia turistii se pot relaxa fie la Teatrul de Vara, fie la evenimentele de diferite genuri organizate in fiecare week-end.

Ca si concluzie putem spune ca daca vrem sa ne distram si sa petrecem alegerea noastra ar trebui sa fie Mamaia sau Costinesti, pe cand daca vrem sa ne relaxam si sa ne reincarcam bateriile in liniste, atunci statiunile precum Eforie Nord, Jupiter, Cap Aurora sau Mangalia ar trebui sa fie cele pe care sa le luam in calcul. Insa, daca vrem sa combinam distractia cu linistea, calitatea si confortul, atunci Neptun-Olimp este alegerea perfecta.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *