Turism

City Break la Praga

Recomanda informatia!

Va ganditi sa o duceti pe persoana iubita intr-un loc frumos in week-end? Sau doar sa va petreceti un week-end frumos? Cu siguranta trebuie sa vedeti orasul Praga. Este un oras cultural si de aceea este un oras extraordinar pentru a va petrece week-endul. Daca aveti in plan sa vizitati Praga, trebuie sa inchiriati o masina, avand in vedere ca aceasta este cea mai buna modalitate de a vizita orasul. 

Cele mai ieftine hoteluri se afla in afara orasului, avand posibilitatea sa ajungi in oras cu masina la orice ora. Un loc grozav de vizitat, in timpul unui City Break, este Piata Veche. are are multe magazine ciudate, precum si magazine noi gen cafeneaua  Starbucks. Chiar in mijlocul pietei este Ceasul Astronomic care dateaza din 1410. Este extraordinar, puteti savura o cafea in zona si sa va intoarceti sa vedeti showul ceasului de la ora 12.00. Dupa acest show, plimbati-va prin piata si opriti-va si asezati-va langa locul cu flori, admirind vechile cladiri care va inconjoara. Chiar puteti vedea statui ciudate daca sunteti dornici de cultura.    

Este grozav sa va petreceti ceva vreme in zona, mai ales daca vreti sa va relaxati un pic. Veti gasi restaurante si pub-uri extraordinare oferindu-va un pranz delicios care nu este prea scump si o bere grozava. Noua oprire este orasul nou. Asadar, daca va duceti sa vizitati vechiul oras, trebuie sa vizitati si noul oras. Acesta este la sud de vechiul oras si are magazine, restaurante, pub-uri si tot felul de chestii pe care le puteti vedea. Din nou, incercati si explorati micile alei si veti gasi unele magazine unice, si deasemenea cafenele extraordinare.   

Exista doua repere turistice principale de vizitat in Praga, unul fiind desigur Castelul Praga, cel mai mare castel din lume, la care puteti ajunge cu masina pe care o inchiriati. Din castel aveti o priveliste asupra intregului oras Praga, iar priveslistea este extraordinara. Deasemenea, aici se afla Catedrala St.Vitus unde se afla mormintele Regilor Boemiei. Deasemenea, in fiecare zi la ora 12.00 puteti vedea schimbarea garzii. 

Al doilea reper turistic principal de vizitat in orasul Praga este Podul Charles. Pe parcursul zilei este foarte aglomerat de o multime de oameni, artisti care vand fotografii si tablouri si deasemenea sunt o multime de statui care merita admirate. Cam la jumatatea podului se afla scari care duc spre o piata mica. Acolo se afla unele cafenele si pub-uri grozave unde puteti lua prinzul. Deasemenea, daca ajungeti la roata de apa veti gasi o bara metalica de care sunt agatate sute de lacate. Este o modalitate prin care oamenii isi declara dragostea pentru totdeauna. Ce romantici pot face acest lucru cu persoana iubita! Deasemenea, dupa colt veti gasi peretele John Lenon, plin de graffiti si opere de arta amintindu-ne de marele Beatles. Puteti petrece ore intregi citind toate acestea scrise de diversi oameni. Sa aveti la indemana servetele, s-ar putea sa lacrimati.

City Break Praga este pachetul turistic dorit de oricine.

Doar printr-o agentie de turism de incredere puteti vizita in conditii superioare Praga.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *