Turism

Îți deschizi o pensiune la munte? Uite cum o poți face cât mai atractivă pentru clienții tăi!

Recomanda informatia!

Dacă ți-ai propus să-ți deschizi un nou business și iei în calcul chiar înființarea unei pensiuni la munte, înseamnă că ești curajos. Competiția este una foarte mare, există numeroase pensiuni ce încearcă să-și atragă clienții prin diferite mijloace, cum ar fi oferte, locuri de joacă pentru copii, mese incluse. Tocmai din această cauză, trebuie să vii cu ceva nou, care să diferențieze pensiunea ta de alte zeci din apropiere. O modalitate bună este să te axezi pe un personal cât mai prietenos și profesionist, cât și pe un decor unic și spectaculos pe care-l poți obține ținând cont de următoarele sfaturi:

  • Folosește materiale potrivite

O pensiune reușită la munte trebuie neapărat să fie decorată cu materiale specifice zonei. Așadar, optează pentru mobilier din lemn masiv cu elemente din fier forjat care să aducă mai aproape atmosfera tradițională și rustică. În plus, pereții exteriori ai pensiunii pot fi placați cu piatră naturală pentru un design cât mai spectaculos. Poți folosi cărămidă aparentă, ardezie, sandstone, marmură și chiar travertin. Și nu uita că poți apela chiar și la meșterii locali care să sculpteze piesele de mobilier necesare. Clienții tăi vor adora să mănânce la o masă din stejar lucrată de acești specialiști.

  • Pune accent pe relaxarea clienților

În mod cert, oamenii ce-și programează vacanța la munte vor să se relaxeze și să se bucure de momente de liniște alături de prieteni sau familie. Vino în ajutorul lor cu câteva spații special amenajate pentru relaxare, cum ar fi o zonă de spa sau o piscină acolo unde clienții să se simtă cât mai bine în concediu. Chiar în câteva dormitoare poți adăuga un jacuzzi, pentru ca cei ce-și vor petrece timpul acolo să se bucure de momente intime.

  • Nu uita de decorațiuni

De obicei, decorațiunile sunt cele care fac diferența în amenajarea oricărei încăperi. Acest lucru se aplică și în cazul pensiunilor deoarece au nevoie de un plus de personalitate, culoare și ingeniozitate, obținut cu ajutorul decorațiunilor. Cele mai potrivite elemente decorative pentru o pensiune la munte sunt tablourile cu animale, acestea se potrivesc perfect în acest decor și, în plus, vor fi absolut adorate de cei mici.

  • Nu neglija curtea

Oamenii care vin la munte vor să se bucure din plin de aer curat, să se conecteze cu natura și să petreacă cât mai mult timp admirând peisajele din jur. De aceea, este foarte important să pui accentul pe amenajarea curții într-un mod cât mai plăcut și mai primitor. O masă cu câteva scaune sau un loc de joacă pentru copii sau chiar o piscină în aer liber sunt soluția perfectă și îi vor face pe clienți să aleagă pensiunea ta.

Concluzionând, ține cont de faptul că este o concurență destul de mare în ceea ce privește pensiunile la munte, așa că focusează-te pe amenajarea unui spațiu unic, ieșit din comun care să te facă să ieși în evidență.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *