Turism

Parteneriatul intre easyJet si Travelport se extinde

Recomanda informatia!

Parteneriatul dintre compania aeriana low cost easyJet si Travelport se extinde, ceea ce inseamna ca agentii de turism vor avea in continuare prioritate la rezervarile de bilete de avion ieftine. Noua intelegere presupune imbunatatirea modului de a face rezervari online pentru agentii de turism si oferirea unor reduceri de preturi pentru early booking. Platforma Travelport va deveni una interactiva si mult mai usor de utilizat de toti clientii.

Clauzele noului contract semnat intre easyJet si Traveport au in vedere cresterea eficientei tehnologice a platformei si includerea unor itinerarii ale hotelurilor ce se gasesc in destinatiile oferite de operatorul aerian. Clientii vor gasi in cadrul platformei online denumirile si numerele de telefon ale celor mai importante companii de inchirieri auto de la destinatia pe care pasagerii o vizeaza.

Conducerea easyjet spera ca reducerile la tarifele biletelor de avion pe care le vor oferi agentiilor de turism, sa duca la cresterea cererii pentru vara 2012, mai ales ca oferta de zboruri europene este foarte mare. Daca rezervarile vor fi numeroase, reprezentantii companiei aeriene sunt pregatiti sa suplimenteze oricand numarul de zboruri.

Robin Ranken, manager Travelport a declarat ca noua tehnologie incorporata de platforma online, va facilita rezervarea de bilete de avion ale companiei easyJet, iar preturile practicate pentru early booking, vor fi foarte avantajoase.

easyJet este o compania low cost cu baza centrala pe Aeroportul Luton din Londra si este cea mai mare companie din Marea Britanie, transportand in anul 2010 un numar de 42.4 milioane de pasageri. Operatorul britanic ofera 188 de zboruri catre 129 de destinatii, iar in 2011 a inregistrat un venit net de 225 de milioane de lire sterline.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *