Turism

Litoral 2013: s-au lansat ofertele pentru vara!

Recomanda informatia!

Succesul de care s-a bucurat, anul trecut, programul Inscrieri Timpurii, in special atunci cand a venit vorba despre litoralul romanesc, a facut ca, anul acesta, hotelierii si agentiile de turism sa vina cu un numar mai mare de oferte si, de asemeni, mult mai atractive. Astfel, in programul pentru litoral 2013, putem gasi oferte de cazare cu un pret redus foarte mult si, desigur, pe placul tuturor.

Turistii inteligenti, care doresc sa se bucure de soarele si distractia caracteristica pe litoralul romanesc, in vara 2013, isi rezerva biletele din timp, obtinand, in acest mod, reduceri foarte mari de pret, dar si siguranta ca isi vor gasi locuri in perioada dorita. Peste 100 de hoteluri si pensiuni de pe malul marii s-au grabit sa isi anunte oferta pentru Litoral 2013, astfel incat, in acest moment, deja exista un numar considerabil de inscrieri pentru locurile de cazare, pentru toata perioada verii. Totusi, acestea sunt destul de multe, astfel incat aveti timp suficient sa va hotarati si sa va convingeti prietenii si familia sa va insoteasca, folosind programul Inscrieri Timpurii.

In ceea ce priveste preturile, pentru Litoral 2013, acestea sunt, si ele, dintre cele mai placute. Un sejur de 7 nopti, intr-una dintre cele mai populare si agitate statiuni – Mamaia, la inceputul lunii August, va costa doar 466 RON, in acest pret fiind inclus mic dejunul, dar si cazarea intr-o camera dubla. De asemeni, daca doriti sa beneficiati de servicii all inclusive, in aceeasi statiune, pretul total al acestei vacante se va ridica la suma de 970 RON – mult mai mica decat cea pe care ar trebui sa o platiti daca nu ati face un early booking. Chiar si unul dintre cele mai renumite hoteluri din aceasta statiune, Iaki, clasificat la 4 stele, ofera un sejur cu reducere de 30%, celor care doresc sa isi rezerve cazare pe litoral pana in data de 1 ianuarie 2013. In statiunea Neptun, preturile pentru cazare litoral sunt si mai atractive: un sejur de 6 nopti, costa doar 120 RON, daca nu doriti sa va fie oferite servicii de masa. Astfel, clientii pot beneficia de servicii de 5 stele, la pretul unora de 2 si isi pot alege cele mai bune camere, fara a fi nevoie de compromisuri.

Cele mai multe oferte pentru litoral 2013 vin, insa, din statiunea Mamaia, unde un numar record de hoteluri s-au intrecut pentru a atrage cei mai multi turisti, prin reduceri la cazare pe litoralul romanesc. In timp ce, anul trecut, programul Inscrieri Timpurii a fost numit „cel mai bun din ultimii 6 ani”, se asteapta ca oferta pentru litoral 2013 sa aduca un numar dublu de clienti, din toate colturile tarii.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *