Turism

Apartamente noi in Buftea

Recomanda informatia!

Domeniul Stirbei este unul din cele mai cunoscute puncte de atractie din apropierea Bucurestiului. Aici este cu adevarat greu sa gasesti o locuinta, insa noi am reusit pana la urma. In apropiere imediata de domeniul Stirbei s-au construit apartamente noi care abia asteapta sa fie luate in stapanire de noii proprietari.

Zona Stirbei este cunoscuta mai ales datorita impresionantului parc de aici care se intinde pe o suprafata nu mai mica de 24 de hectare. De asemenea, aici este locul unde este amplasat palatul princiar al cunoscutului Stirbei Voda. Tot domeniul Stirbei Voda cuprinde locuri speciale care merita vizitate in fiecare zi si tot nu te saturi de ele. Si cum ai putea face mai bine acest lucru daca nu ai locui intr-unul din noile apartamente din Buftea care s-au construit pentru dumneavoastra aici?! Printre cele mai frumoase locuri care se gasesc in domeniul Stirbei Voda mentionam: o mare sala de evenimente ce poarta numele Reginei Maria, un pavilion de vara impresionant, o capela cu mare importanta istorica, un turn de apa imens, un lac interior cu ponton si traversat de un pod de lemn, un parc inconjurat de copaci si flori frumos mirositoare pe timpul verii, peluze si gradini de legume, locuri absolut fascinante si de la care nu iti mai poti lua ochii, mai ales daca locuiesti in apropiere. Domeniul Stirbei Boda este locul care infrumuseteaza cu succes orasul Buftea.

Noile apartamente construite aici au fost ridicate intr-un imobil care imbina modernul cu frumusetea locului, apartamentele sunt extrem de spatioase si compartimentate in asa fel incat locuitorul sa poata beneficia de tot confortul si luxul de care are nevoie, in acest mod fiind multumit si vanzatorul. Fiecare apartament in parte beneficiaza de propria lui parcare, usile de la intrare sunt dotate cu un sistem de anti – efractie iar usile din interior sunt de o calitate superioara. Noile apartamente din Buftea stau la dispozitia cumparatorilor la orice ora din zi si din noapte! 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *