Turism

Cateva rezolutii de care va trebui sa tinem cont atunci cand vom calatori din nou

Recomanda informatia!

Inca mai dureaza, dar mai mult ca sigur ca va veni un moment cand vom putea calatori din nou peste tot, in deplina siguranta. Dar pana atunci, ar fi mai bine sa ne concentram doar asupra lucrurilor pozitive. Iata deci care sunt cele mai bune rezolutii pentru o calatorie urmatoare.

Invata cateva expresii in limba tarii pe care o vizitezi. Unora le este teama ca nu cumva sa para ridiculi vorbind o limba straina , nu au incredere in ei, nu le place ca au accent sau le lipseste vocabularul. Dar nu ar trebui sa ne fie rusine atunci cand vrem sa vorbim limba tarilor minunate pe care le descoperim.

Incearca specialitatile culinare locale. Calatorind descoperi bineinteles peisaje noi, oameni noi, culturi noi, dar si o gastronomie minunata. Bogatia unei culturi se afla deci in farfuria sa! Deci nu ezita si descopera noi savori minunate.

Calatoreste mai responsabil. In functie de hotelul pe care il alegi, de destinatie, de felul in care calatoresti sau de activitati, impactul asupra planetei sau economiei locale nu este acelasi. Profita deci acum de timp pentru a te informa cu privire la turismul ecoresponsabl.

Iesi din zona ta de confort. Atunci cand calatorim, putem ramane foarte usor in zona noastra de confort. Dar putem iesi din zona noastra de confort si mai usor, alegand unele activitati precum rafting,un salt cu parasuta, un curs de zumba sau o plimbare cu calul sau camila.

Respecta bugetul. Cum ar fi ca macar o data sa respecti bugetul pe care l-ai stabilit pentru vacanta? Deci poti incerca sa stabilesti anumite limite pentru iesiri, activitati sau excursii.

Anticipa, evalueaza, planifica, dar mai ales, gandeste-te sa te distezi cat mai mult. Si cel mai important- renunta la telefon sau la tableta pentru a scapa putin de aceasta dependenta tehnologica.cand calatorim din nou

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *