Masini

Inchirierile online de masini

Recomanda informatia!

Odata cu amploarea extraordinara pe care a luat-o internetul, companiile de inchirieri masini si-au extins serviciile si in mediul online. Astfel, este mult mai usor astazi sa rezervi o masina online. Nu trebuie decat o cautare dupa “inchiriere masini Cluj” pe motoarele de cautare pentru ca o lista intreaga de rezultate, dintre cele mai variate, sa iti fie puse la dispozitie.

Daca esti oarecum familiarizat cu piata de inchirieri masini poti intra pe site-urile celor mai celebre companii care au si birouri in Cluj – vezi Avis, EuroCar sau PHP Rent a Car – si vei vedea care este oferta care ti se potriveste cel mai bine. In lista de masini vei gasi fiecare masina cu poza aferenta, cu detalii despre motor, dotari si cu preturile pentru inchiriere. Preturile pot diferi, pentru aceeasi masina, in functie de motorizare, de dotari, uneori si de culoare, la fel cum pot diferi in functie de dotarile suplimentare pe care le alegi si de asigurarile pentru care optezi (fie ele asigurarile obligatorii sau unele suplimentare). Daca optezi pentru o companie mare, asigura-te ca verifici pe site-ul acesteia sectiunea de termeni si conditii pentru a sti ce conditii trebuie sa intrunesti pentru a putea deveni client al acelei firme. Vei gasi acolo detalii referitoare la varsta minima a soferului, la gradul de experienta, la cetatenie, dar si la documentele necesare pentru a putea inchiria. De asemenea, vei putea sti daca va fi nevoie sa folosesti un card, fie pentru plata, fie pentru blocarea garantiei, sau daca este permisa si plata cash. Viziteaza sectiunea de garantii pentru a afla ce garantii iti sunt solicitate la inchirierea unei masini, si de asemenea, afla care sunt asigurarile care iti sunt puse la dispozitie.

Pentru servicii suplimentare afla care sunt ofertele firmei si cat te costa acestea, pentru a sti daca ti le permiti sau daca poti gasi o alta companie care sa iti raspunda mai bine cerintelor. Un aspect neaparat necesar este sa verifici sectiunea de penalizari: vei sti astfel cat vei avea de plata in cazul in care avariezi masina, in cazul in care provoci un accident, in cazul in care intarzii la returnarea sau chiar la ridicarea masinii din locul convenit. Tot aici vei afla detalii si despre planta in cazul in care masina iti este furata.

Daca ai nevoie de o masina pentru deplasari peste granita, asigura-te ca stii tot ce implica acest demers si ce acte iti sunt necesare. Mai ales daca ai nevoie de o masina in weekend, fii sigur ca iti faci din timp o rezervare la notariat pentru ca vei avea nevoie de o imputernicire notariala pentru conducerea pe drumurile internationale.

Extrem de important, in cazul in care nu optezi pentru o firma mare sau pentru una cu notorietate, dar care in schimb iti ofera un pret foarte avantajos, care sa raspunda necesitatilor tale, este sa verifici sectiunea contact. Fii sigur ca site-ul firmei ofera datele de contact ale acesteia si daca este posibil verifica chiar ca acestea sunt cele reale. La fel si datele fiscale ale respectivei companii.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *