Ce trebuie sa stii despre un focar de semineu

Recomanda informatia!

Pentru a alege un focar de semineu de calitate trebuie sa luati in considerare urmatoarele aspecte:
Daca are simpla combustie-adica isi ia aerul de ardere a lemnelor ditr-o singura parte si anume prin cenusar, acolo unde are si clapeta de reglaj al aerului. Acest tip de focar este cel mai ieftin si isi face treaba la fel ca si celelalte- ganditi-va ca este un fel de Logan al focarelor – merge incet si cu siguranta . De mentionat ar fi urmatoarele: geamul trebuie sters aproape zilnic pentru ca se afuma foarte repede , raman coioturi de lemne nearse in focar , pentru ca nu prea au cum sa arda de tot  si binenteles design-ul  lasa de dorit – fac referire la acele mari magazine gen stiti voi……. care le vand cu adaosuri fenomenale .
Daca alegeti un focar cu dubla combustie alegeti mai bine. A doua combustie adica partea de aer care intra in focar se face prin peretele din spate- are niste fante ( gaurele ) prin care intra aerul si astfel se realizeaza o mai buna combustie .
Beneficii- flacara arde mai proeminent , iti va face placere sa vezi jocul flacarilor . De data asta cioturile nearse ale lemnelor  for fi mai mici  dar tot vor exista . Posibil sa gasiti un design mai atragator al focarului sau acestea vor arata la fel ca primul produs . Pretul creste un pic dar cred ca merita . Catalogat cred eu la un ford modeo .
Acum am ajuns la Mercedes SLine . Focarele cele mai noi , moderne , cu sisteme complexe ale arderii lemnului. Detin Sistemul Triple Combustion. – primele 2-ua sunt ca la anterioarele si mai vine si cu o fanta de aer rece care coboara ca o copertina in dreptul geamului, pe toata suprafata acestuia , nelasand-ul pe acesta sa se afume asa de repede. Flacara are un joc superb deoarece se creaza o cumbustie din trei parti diferite , arderea lemnelor va fi completa . Detine sistemul Children Protection – nu se poate deschide geamul .
Focarele pot fi cu simpla sau dubla deschidere- usa geamului se deschide in sus si se poate vedea focul pe viu, trosnitul lemnelor va fi ceva de vis.
Click aici pentru a vedea un pret accesibil la focare pentru seminee. Focarele pentru seminee pot fi realizate din fonta sau otel. Pot fi dotate cu caramida de samota sau fara.
\\"focareSistemul cel mai simplu si cel mai ieftin il reprezinta simpla combustie adica isi ia aerul de combustie dintr-o singura parte si anume din cenusar si are un reglaj simplu al tirajului aerului de ardere. Aceste focare sunt bune, nu se crapa, nu se sparg dar nu arata modern ca acele focare mai scumpe si detin tehnologia acestora.
Sistemul dubla combustie inseamna ca isi ia aerul de ardere din doua parti si anume : din cenusar ( vechiul sistem) si prin pertele din spate al focarului acolo unde exista cateva fante de admisie al aerului rece preluat din spatele foacarului. Aceasta dubla combbustie ajuta la:  arderea completa a lemnelor , fara a ramane cioturi dupa ardere. Flacara este mai proeminenta decat la varianta simpla deoarece se produce o valvataie in interiorul focarului. Daca cosul dvs. este mai mic decat prevazut acest sistem ajuta sigur la o functionare corecta fara a da fum .

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *