Casa-Gradina

Cele mai frumoase plante de interior pentru aceasta iarna

Recomanda informatia!

Chiar daca este iarna, vrei sa te bucuri de cea mai frumoasa nota vegetala in casa ta? Exista unele specii vegetale care se simt foarte bine la interior, chiar daca afara este iarna. Iata deci care sunt cele mai frumoase varietati pe care le poti alege.

Alocasia. Alocasia este o planta maiestuoasa de interior. Va sublima interiorul casei tale cu frumoasele sale frunze cu striatii albe.

Aloe Vera. Este o planta rezistenta care are cel mai frumos efect gratie alurii sale mai geometrice. Trebuie doar sa o pui la lumina si sa o uzi atunci cand pamantul este uscat.

Photos. Este cea mai frumoasa planta atunci cand vrei sa pui cel mai bine in valoare interiorul casei tale. Nu are nevoie de ingrijire specifica deci poate sa fie cumparata si de cei care sunt novici.

Pilea. Este o vedeta atunci cand vine vorba despre plantele de interior. Frunzele sale rotunde nu au cum sa treaca neobservate. Trebuie sa fie pusa undeva la inaltime pentru a iesi cel mai bine in evidenta.

Feriga asparagus. Vei gasi in aceasta planta delicata un aliat de pret pentru interiorul casei tale. Asta chiar si pe timp de iarna. Se va simti cel mai bine in casa ta intr-un loc mai umbrit.

Syngonium. Frunzele mari si marmorate ale acestei plante, te vor fermeca cu siguranta. O planta care va creste frumos in caldura casei tale deoarece vine din zonele tropicale din America de Sud.

Palmierul pitic. Se va simti bine in casa ta chiar si iarna daca este aproape de o sursa de caldura. Va aduce o nota estivala in casa ta chiar si pe timp de iarna.

Oxalis Triangulis. Frunzele sale in nuante de violet si triunghiulare sunt cele care vor decora de minune casa ta. Oxalis nu are nevoie de prea multa lumina nici de udare excesiva.

Sursa: https://www.lejournaldelamaison.fr/le-journal-de-la-maison/nouveautes/tendances/tendances-deco/plantes-interieur-hiver-deco-366410.html#item=1

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *