Casa-Gradina

Tartasesti, o zona cu terenuri ieftine

Recomanda informatia!

La un moment dat cam fiecare este pus in situatia de a lua acea decizie foarte importanta legata de achizitionarea unei locuinte. La prima vedere pare un lucru simplu, dar de fapt necesita ceva studiu inainte pentru a lua decizia cea mai buna. In cazul in care maine ar trebui sa iau aceasta decizie as opta pentru un teren in tartasesti, spun acest lucru pentru ca am vazut zona si este exact ceea ce as vrea.

Achizitionare unui teren in apropierea Bucurestiului este cea mai buna solutie pentru cei care vor sa scape de viata agitata a marelui oras. Ansamblurile imobiliare din Tartasesti sunt alcatuite din loturi de terenuri intravile. Contructia casei se poate incepe imediat dupa cumpararea terenului. Mai mult in dreptul fiecarui lot este montat un stalp de curent. Curentul se poate folosi chiar din prima zi la organizarea de santier. Preturile sunt ieftine in comparatie cu terenurile din Bucuresti, incepand de la 10.500 de euro.

 Alte facilitati oferite de zona

Se poate ajunge foarte usor din Bucuresti, deoarece Drumul National DN7 este construit ca o autostrada pe patru benzi, din acest motiv traficul fiind foarte lejer. Tartasestiul este dotat cu farmacie, supermarketuri, bancomate, doua scoli, liceu, mai mult exista si o gara. La intrarea in comuna se afla Hanul Vlasiei, ca o paranteza, acolo am gasit un pisoi tare simpatic care a devenit membru al familiei. Acest han este dotat cu piscina si teren de tenis si in primul rand este renumit in zona pentru mancarea buna. Un aspect care m-a incantat pe loc a fost padurea din apropierea acestor loturi de teren. Cat de placut trebuie sa fie sa-ti construiesti o casa dupa bunul plac in apropiera unei paduri.

In concluzie, comuna Tartesesti este o zona care mi-a placut in mod deosebit si in care merita sa-ti achizitionezi un teren, fata de alte zone de langa Bucuresti care sunt mult mai scumpe si nu au mare lucru de oferit. Plus ca este intr-un proces continuu de dezvoltare. Trecand pe-acolo din cand in cand, observ constructii noi si oameni simpatici pe care ti-ai dori sa-i ai ca vecini.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *