Casa-Gradina

Mizati pe Samsung cand vine vorba de masina de spalat

Recomanda informatia!

O masina de spalat face parte din clasa de electrocasnice de mare interes. La ora actuala mai toata lumea detine una. Pe cat de necesara si practica, pe atat de multe pretentii impune. Daca va ganditi ce anume ar fi potrivit, poate ca nu ar trebui sa excludeti optiunile oferite de Samsung. Este un nume cu greutate pe piata de profil, mare producator de electrocasnice ce nu dezamageste cand vine vorba de masinile de spalat.

Optiunile sunt atat de diverse pentru ca utilizatorii au nevoi diferite. Daca nu sunteti hotarati ce anume sa puneti pe primul loc ca si pretentii, atunci iata cu ce va poate rasfata masina de spalat Samsung ce se gaseste la Demax – magazin online cu diverse produse electrocasnice.

  • Rotatii de la 1000 pana la 1400 rpm. Asta inseamna o putere suficienta cat stoarcerea sa fie una satisfacatoare. O astfel de viteza de centrifugare ofera un nivel calitativ de stoarcere, chiar si la pragul sau minim.
  • Capacitate de incarcare variata, de la 6 kg pana la 12 kg, cu posibilitate de a alege 7, 8, 9 kg, dupa preferinte. Asta inseamna un mare plus pentru ca puteti alege varianta care se preteaza in functie de cat de des folositi masina de spalat si de volumul de haine spalate. Cea mai mare capacitate poate fi dotarea unor unitati de cazare spre exemplu sau poate fi foarte utila pentru familii mari.
  • Smart Check, o tehnologie moderna care va ajuta sa depistati daca sunt probleme. Asta inseamna ca prin intermediul unei aplicatii pe smartphone puteti depista chiar si fara asistenta care este problema masinii si puteti gasi solutii. Salvati timp, stiind deja care sunt pasii urmatori.
  • Eco Bubble este o alta inovatie de la Samsung. Aceasta promite sa imbunatateasca ciclul de spalare pentru ca petele sa nu aiba nicio sansa. Se refera concret la bulele de la detergent pe care le produce inainte de spalarea in sine, amestecand detergentul cu apa suficienta pentru a produce efectul dorit. Acest lucru va avantajeaza cand vine vorba de spalare in apa rece sau la programe scurte in mod special.
  • Diamond Drum este un alt aspect ce face ca gama de masini de spalat de la Samsung sa fie apreciate. Se refera la tambur, care dispune de o forma asemanatoare cu cea a unui diamant, cu perforatii mici, un tip de tambur care se pare ca protejeaza tesaturile, mai mult decat sa le spele.

Panoul intuitiv si design-ul elegant sunt de asemenea puncte de apreciat in ceea ce priveste aspectul de data aceasta. Display-ul face ca selectia de programe sa fie usor de realizat si simple apasari sa comande ceea ce urmeaza. Cat despre durabilitate, fiti siguri ca o masina de spalat de la Samsung este acel tip de masina de cursa lunga. Poate avea o durata de viata de peste 10 ani, ceea ce face ca multumirea utilizatorilor pentru investitia facuta sa fie una remarcata de asemenea.

Cat despre preturi, acestea sunt la fel de variate precum si tipologiile acestora. In cadrul magazinului online demax.ro puteti gasi un pret minimal de putin peste 1000 de lei, deci accesibil la scara larga, un pret ce urca pe masura pretentiilor. Clasa de mijloc este de pana in 2000 de lei, pret pentru care aveti incluse functii diverse si foarte practice.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *