Casa-Gradina

Techstone Romania produce cel mai revolutionar termosistem fatade

Recomanda informatia!

Termoizolarea cladirilor este un pas esential pentru eficientizarea costurilor de intretinere, pentru eliminarea riscului de aparitie a umezelii, mirosurilor neplăcute, acarienilor sau mucegaiului și pentru izolarea fonica.

O termoizolare bine facuta poate sa duca la economii financiare substantiale si la obtinerea unei doze mari de confort. Este motivul pentru care in ultimii ani s-a investit foarte mult in gasirea unor variante cat mai ieftine si eficiente.

Unul dintre rezultatele acestor investitii este termosistemul Techstone Romania. Este un termosistem fatade  bazat pe cel mai folosit material din domeniu ( polistirenul extrudat), care prezinta o serie de inovatii ce il fac 100% eficient si foarte accesibil.

Cum este obtinut si ce face acest termosistem fatade?

Termosistemul Techstone Romania este obținut prin injectarea unor rasini poliesterice în masa polistirenului extrudat.

Aceste rasini sunt armate cu praf de marmura sub forma de caramida sau de piatra, ceea ce genereaza atat un aspect placut de piatra sau caramida, cat si o rezistenta foarte buna la socuri fizice, la inghet, la umezeala sau chiar la incendii.

Odata cu injectarea rasinilor, in fabrica Techstone Romania se injecteaza si culorile solicitate de beneficiar, in asa fel incat rezultatul poate fi 100% personalizat.

De ce este termosistemul pentru fatade de la Techstone Romania mai bun decat alte variante similare?

1. Pentru ca panourile termoizolante vin gata de montaj. Acestea nu au nevoie de armare, de tencuire sau de alti pasi folositi intr-un sistem clasic de termoizolare. Pur si simplu se lipesc de pereti cu ajutorul unor dibluri si a unei spume poliuretanice de tip adeziv si sunt gata pentru utilizare.

2. Pentru ca genereaza economii. Eliminandu-se o buna parte din procesul de montaj, se obtin economii serioase. O cladire placata cu termosistem fatade de la Techstone Romania costa cu cateva mii de euro mai putin decat una placata cu termosistem clasic.

3. Pentru ca arata bine. Se poate obtine un design extrem de atractiv, de caramida aparenta in orice culoare sau de piatra. Cladirile placate cu acest termosistem pot avea un aspect placut, de cladiri britanice sau nordice;

4. Pentru ca nu necesita intretinere. Proprietatile panourilor termoizolante se pastreaza pe termen lung, fara a avea nevoie de intretinere speciala.

5. Pentru ca rezista la toti factorii externi si la diverse alte solicitari fizice. Termosistemul Techstone Romania rezista la foc, la umezeala, la inghet si la socuri fizice.

6. Pentru ca transferul de caldura obtinut este aproape zero, ceea ce duce la un consum pentru incalzirea sau racirea incaperilor cu pana la 25% mai mic.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *