Casa-Gradina

Cinci sfaturi de care trebuie sa tii cont cand vine vorba de incalzirea electrica prin pardoseala

Recomanda informatia!

Încălzirea prin pardoseală devine omniprezentă, intr-un ritm tot mai accelarat, atat in locuințele noi cat și in clădirile existente ce sunt renovate, ca mod de economisire a spațiului și de sporire a confortului in ce priveste încălzirea camerelor.

Te-ai decis: urmeaza ca locuinta in care stai sa se bucure de toate avantajele incalzirii prin pardoseala! Ce trebuie sa stii insa inainte de a alege o companie care sa iti ofere produsele necesare acestei instalatii si sa se ocupe de manopera? Iata cateva puncte la care trebuie sa fii atent si care merita mai multa “documentare” (fara a intra in prea multe detalii tehnice).

  • Verificați înălțimile podelei cu expertii și asigura-te ca toate cablurile de încălzire și metoda de instalare a acestora sunt adecvate.

Există diverse metode de construcție a pardoselii, iar metoda corectă de instalare diferă pentru fiecare tip de cablu de încălzire. Rețineți -cablurile de încălzire sunt de obicei potrivite numai pentru construcții specifice de pardoseală.

Înainte de a achiziționa cablul de încălzire, asigurați-vă că este potrivit pentru construcția podelei și revizuiți acest lucru împreună cu constructorul înainte de a continua instalarea.

  • Izolarea termică este întotdeauna recomandată pentru a asigura o încălzire eficientă, un consum mai mic de energie și o încălzire mai rapidă.

Izolația termică reduce pierderile de căldură ce se irosesc în afara zonei care trebuie încălzite. Este întotdeauna recomandat să vă asigurați căci cablurile de încălzire sunt instalate corespunzător pentru a le permite să încălzească podeaua la un nivel acceptabil de confort. Fără izolație termică, podeaua va avea nevoie de mai mult timp pentru a se încălzi și va costa mai mult să funcționeze. Dacă pierderile de căldură sunt mari, atunci podeaua ar putea să nu fie în măsură să atingă nivelul de confort de încălzire preferat.

  • Daca valoarea izolatiei case nu este suficienta, nu renuntati la acest tip de incalzire.

Puteti suplimenta prin instalarea de surse de incalzire pe pereti sau in tavan.

  • Nu neglija izolatia cladirii!

Alelge materiale naturale pentru a izola termic peretii, podul, tavanul ori mansarda. Astazi ai la dispozitie o multime de variante performante, sanatoase si eficiente – celuloza, fibre de lemn pompate, planse din fibra de lemn etc.

  • Alege sistemele smart

Ai control de la distanta (direct de pe telefonul mobil), programari pe ore, setari separate pentru toate camerele si o multime de alte beneficii

Descopera toate solutiile inovatoare Magnum Heating si bucura-te de incalzirea electrica prin pardoseala de care se va bucura intreaga ta familie!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *