Casa-Gradina

Aparat de sudura profesional de la motosapeieftine.ro

Recomanda informatia!

Nu esti un meserias complet daca nu ai un aparat de sudura. sa zicem ca ai un proiect care necesita o sudura. ce te faci? iei o pauza pana vine altcineva sa te scoata din necaz? asta nu-i o solutie, mai bine te descurci singur. crede-ma, nu e greu sa sudezi. iti trebuie doar bunavointa si antrenament

Eu nu sunt sudor calificat, deci tot ceea ce scriu aici trebuie luat sub rezerva ca pot scrie si aberatii. ideea pe care o promovez insa este ca poti suda si singur, n-ai niciun motiv sa te feresti de aceasta operatiune. nu-ti trebuie 5 facultati pentru asta.
Desi sunt inginer si am facut in facultate cursuri de sudura (uts – utilaje si tehnologia sudurii), m-a durut in cot si n-am retinut nimic. absolut nimic. asa ca ma declar pe buna dreptate autodidact si recunosc ca am pornit de la zero. mi-am facut trainingul asa cum ar trebui sa faci si tu: am urmarit cativa sudori la lucru (cu atentie de data asta), le-am pus cateva intrebari, apoi mi-am cumparat un aparat de sudura, am luat doua fiare si am inceput ucenicia.

Dupa un numar de esecuri lamentabile sau de-a dreptul dezastruoase (sudura pe langa, sudura proasta, sudura care nu tine, gaurirea din greseala a materialului sudat etc) am reusit sa-mi educ mana, sa fac suduri rezistente, apoi sa realizez cordoane de sudura rezonabile, ceea ce mi-a permis sa demarez proiecte destepte fara ajutor extern.

Pentru a cumpara cel mai bun aparat de sudura intra pe motosapeieftine.ro si comanda online. Aici gasesti multe modele de aparat de sudura, chiar si modele electrice.
Evident ca nu esti meserias adevarat daca nu ai un aparat de sudura profesional.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *