Comunicatii-GSM

Sfaturi pentru alegerea unei tablete potrivite pentru tine

Recomanda informatia!

tablete In ultimele luni, tabletele au devenit extrem de populare si au capatat din ce in ce mai mult teren printre iubitorii de tehnologie. Daca si tu esti tentat sa-ti cumperi una, dar nu stii ce si cum, iti oferim noi cateva sfaturi care sa te ajute in cautare.

Inainte de toate, stabileste-ti un buget disponibil, in care va trebui sa te incadrezi. Trebuie sa stii limita superioara impusa de bugetul tau pentru a cauta doar printre tabletele care se incadreaza ca pret in aria ta de posibilitati.

· Gandeste-te la toate motivele pentru care iti doresti o tableta

– Alege o tableta pe care sa o folosesti. Asigura-te ca daca o vei cumpara, o vei si folosi, nu o vei tine doar ca decor. Mai mult, daca iti doresti o tableta doar pentru un anumit scop/activitate, ai grija sa cauti doar printre tabletele capabile sa faca ceea ce iti doresti.

– Tableta cu memorie mare. Daca iti doresti o tableta doar cu scopul de a viziona filmele si serialele preferate, ai grija sa alegi una cu o capacitate de stocare mare (de exemplu, de 32 GB sau 64 GB).

– Tableta pentru jocuri. Daca vrei  o tableta doar pentru a te juca pe ea, cauta una cu memorie mare si un procesor puternic, capabil sa sustina toate jocurile instalate.

– Tableta pentru citit. De asemenea, daca iti doresti o tableta doar pentru ca vrei sa renunti la cartile tiparite si iti doresti sa le citesti in forma electronica, alege un dispozitiv specializat, cum ar fi un eBook reader (Kindle, de exemplu), nu neaparat o tableta.La ce sa te uiti cand cumperi o tableta?

La ce sa te uiti cand cumperi o tableta?

  • In primul rand, la procesor (incearca sa nu alegi o tableta cu procesor single core, recomandam dual sau quad core) si memoria tabletei (cu cat mai mare, cu atat mai bine). Apoi, uita-te la durata bateriei (sa fie cat mai mare) si mare grija la sistemul de operare! Alege o tableta cu un sistem de operare de tip Android sau iOS, care iti ofera o multitudine de aplicatii potrivite, disponibile si gata sa fie instalate pe tableta ta. Tabletele Samsung sunt foarte populare in ultimul timp, mai ales pentru faptul ca ofera un raport calitate/pret foarte bun. De asemenea, cei de la Samsung au o gama variata de modele, reusind sa multumeasca atat utilizatorii cu un buget redus, cat si pe cei mai pretentiosi si impatimiti dupa tehnologie.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *