5G va numara peste un miliard de abonati inainte de sfarsitul anului 2022

Recomanda informatia!

Un raport publicat recent de Ericsson stipuleaza ca numarul de abonati din intreaga lume urmeaza sa depaseasca bara de un miliard pana la sfarsitul anului.

Ericsson tocmai si-a publicat raportul anual cu privire la tehnologiile de comunicare. Multinationala suedeza anunta astfel ca este oficial, 5G reprezinta deja norma de comunicare mobila cea mai rapid adoptata din lume. Conform analistilor, 5G este la ora actuala propus de numai putin de 228 de furnizori din lume si peste 700 de smartphone-uri 5G au fost lansate sau vor fi lansate pana la sfarsitul anului.

Daca este sa ne luam dupa aceste informatii, numarul celor care utilizeaza aceasta tehnologie de comunicare ar trebui sa depaseasca bara simbolica de 1 miliard pana la sfarsitul anului. O alta cifra soc a anuntului facut de Ericsson este anuntarea dublarii traficului de date a retelelor mobile mondiale odata la doi ani: o statistica ce are menirea, inca o data, de a creste, atat serviciile dematerializate cat si serviciile Cloud care au devnit deja o norma.

Numarul de abonati 5G ar urma sa depaseasca 5 miliarde pana in 2028

Conform parerii exprimate de compania suedeza, 5G se bucura de un succes imens. Conform propriilor predictii, numarul de abonamente de acest tip ar trebui sa depaseasca numarul de 5 milioane pana in 2028. A subliniat, in egala masura, faptul ca acoperirea retelei este variabila in functie de fiecare tara in parte si in functie de context.

Numeroase sunt persoanele care isi exprima neincrederea cu privire la aceasta noua tehnologiesi in ziua de azi. Chiar daca auoritatile sustin ca 5G nu prezinta niciun fel de risc, numeroase sunt vocile care se exprima pentru a denunta consecintele sale asupra mediului inconjurator si asupra sanatatii oamenilor.

Sursa: https://www.phonandroid.com/la-5g-comptera-plus-dun-milliard-dabonnes-avant-la-fin-de-lannee-2022.html

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *