Comunicatii-GSM

Ai un Nokia Lumia 520? Cum sa il folosesti la capacitate maxima

Recomanda informatia!

Nu este cel mai performant smartphone de pe piata, dar este ieftin, colorat si suficient de capabil pentru a face fata solicitarilor de baza pe care le-ai putea avea de la un telefon inteligent. Daca ai un Nokia Lumia 520, este evident ca vrei sa te bucuri la maxim de el – iata, in acest sens, cateva ponturi utile!

 Cum iti transferi contactele pe Nokia Lumia 520

 Fiindca este dotat cu performantul Windows Phone 8, nu vei avea probleme sa iti transferi contactele din vechiul gadget in actualul smartphone. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in aplicatia preinstalata Transfer My Data, dupa care sa activezi functia Bluetooth pe ambele gadgeturi – Nokia Lumia 520 si vechiul telefon – si gata: odata ce dispozitivele s-au conectat, transferul contactelor se va face automat.

 Nokia Lumia 520 iti permite sa ii maresti capacitatea de stocare

 Memoria interna a noului tau telefon inteligent nu este spectaculoasa – doar 8 GB -, insa dispozitivul are avantajul de a fi prevazut cu slot pentru microSD-uri de pana la 64 GB! Foloseste-te cu incredere de acest bonus care te va ajuta sa uiti imediat de inconvenientul memoriei interne limitate!

 Stiai despre lentilele camerei foto?

 Nokia Lumia 520 are o camera foto de 5 MP, insa nu trebuie sa te lasi demoralizat de calitatea sa redusa: capabilitatile sale pot fi sporite cu ajutorul unor lentile speciale. Acceseaza meniul aferent din cadrul aplicatiei camerei foto si selecteaza lentilele care iti sunt necesare la un moment dat. In plus, daca nu gasesti acolo ce iti trebuie, poti oricand sa iti descarci lentile suplimentare din magazinul online!

 Prelungeste autonomia bateriei

 Foarte important de stiut este si ce trebuie sa faci pentru a prelungi durata de viata a bateriei smartphone-ului tau, la nevoie. Din fericire, este foarte simplu: trebuie doar sa activezi functia Battery Saver din meniul System Settings. Bineinteles, poti mentine aceasta functie activa in permanenta pentru ca bateria Nokia Lumia 520 sa te tina mult si bine.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *