Comunicatii-GSM

De ce se cere astazi atat de mult laptopul de 10 inci (10”)?

Recomanda informatia!

   Sunt multi oameni care vor sa stie daca este o idee buna sa isi achizitioneze un laptop de doar 10 inci pentru utilizare in scopuri obisnuite, generale. Ce mai multi nu stiu foarte multe despre laptop atunci cand il cumpara, de abia dupa aceea afla neajunsurile. O zi obisnuita pe laptop cosnta in verificarea conturilor retelelelor de socializare sau verificarea emailurilor, de asta unii cred ca pot iesi mai ieftin cu un diplay de 10 inci in diagonala, in loc de unul mai mare, obisnuit. Ei bine, lucrurile nu stau intotdeauna astfel si cu cele de dimensiuni mici!

   Cei mai multi considera ca laptopurile de 10” vor costa mult mai putin decat clasicele de 14.1” sau chiar mai mari,insa adevarul este ca sunt aproape la fel de costisitoare. Laptopul de 8.9” este intr-adevar mai ieftin, dar deja este foarte mic pentru a oferi confortul unei imagini clasice si fortand ochiul utilizatorului sa se concentreze pe o suprafata mica prea mult timp. Cele de 10” ofera mai mult spatiu vizual pe display, comparativ cu acestea din urma, permitand o mai buna claritate video. In acelasi timp, acest tip de laptop este atat de mic, incat poate incapea intr-o geanta sau poseta ceva mai mare, sau chiar intr-un rucsacel.

   Acestea sunt motivele pentru care aceasta dimensiune are cerere pe piata in acest moment, de aceea el va costa mai mult decat cel de 8.9”, pentru ca, de altfel, din punct de vedere tehnic, performantele tehnice ale acestora sunt sensibil egale (daca ne referim la posibilitatile multimedia, la capacitatea hard discului sau la memorie, la autonomia bateriei si la timpul de incarcare sau la dotarile software).

   Pentru ultimele generatii de mini laptopuri aparute, dotarile includ si WiMax preinstalat, pentru cei care considera o necesitate conexiunea la internet si apreciaza mobilitatea oferita de aceasta conexiune wireless. Astfel ca, de fapt, ceea ce se plateste cu mult in plus reprezinta exact diferenta de 1.1 inci, ceea ce la prima vedere nu se prea merita,insa la compararea pas cu pas a configuratiilor software si hardware vom observa avantajele!

   De fapt, multi chiar ar prefera, mai degraba, sa utilizeze un iPhone pentru navigare pe net sau chiar socializare, sau redare de imagini si video decat sa aiba de-a face cu laptopul cu diagonala de 8.9 inci, mai ales ca pentru ultimele modele, spre exemplu iPhone 6, diagonala display-ului este si mai generoasa, oferind utilizatorului un telefon cu o priveliste cu adevarat impresionanta si o experienta de navigare si comunicare intr-adevar evoluate!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *