Comunicatii-GSM

Samsung depune marca SAMOLED inainte de lansarea lui Galaxy S11

Recomanda informatia!

Samsung a depus luni 11 noiembrie marca SAMOLED in categoria Ecran de smartphone pe langa Biroul coreean pentru proprietate intelectuala. Ceea ce ar putea insemna ca ecranul noilor telefoane din gama S11 isi va schimba din nou numele. Alte zvonuri evoca diferitele culori ale aparatului disponibile la lansarea sa.

O noua scurgere de informatie se adauga pe lista informatiilor pe care le avem pana in acest moment despre S11. Am aflat ca vor exista trei modele in gama S11 cu trei marimi de ecran diferite si ca Samsung a depus luni, 11 noiembrie 2019 o marca inedita pe langa Biroul coreean pentru proprietate intelectuala. Numele sau, SAMOLED. Daca denumirea sa nu vine cu prea multe informatii pentru moment, categoria in care a fost depus intriga cu adevarat si anume ecran de smartphone. Aceasta schimbare de nume inseamna probabil ca Samsung este pe cale sa dezvolte o noua tehnologie de ecran pentru viitoarele sale aparate.

Galaxy S11 si Galaxy Buds – mai multe culori disponibile la lansare.  Conform scurgerilor de informatii aparute, Samsung Galaxy S11 in versiunea sa strandard va fi disponibil in trei culori diferite – negru, gri si albastru. Modelul din gama low range, Galaxy S11e va fi propus in culorile negru, albastru si roz. O serie de alte culori vor vedea cu siguranta lumina zilei.

Samsung urmeaza sa lanseze anul viitor si noile Galaxy Buds al caror numar de serie este SM- 175. Castile fara fir urmeaza sa fie propuse in patru culori diferite si anume albastru, roz, negru si alb. Aceste Galaxy Buds inedite ar putea fi lansate odata cu S11, in februarie 2020. S11 ar putea beneficia de un sistem de recunoastere faciala mai performant decat Face ID. Bateria va fi de 3800 mAh si ar putea fi echipat cu un Space Zoom, un program nou care permite zoom fara ca imaginea sa piarda din calitate.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *