Comunicatii-GSM

iMac facut dupa chipul si asemanarea lui MacBook Air

Recomanda informatia!

     Succesorul lui MacBook Air este iMac si este facut in totatlitate dupa modelul fratelui mai mare, aparent cei de la Apple au ramas in pana de idei, lansand pe piata un gadget inspirat in proportie de 90 % de MacBook Air. Avantajul acestei noi lansari este pretul mult mai mic decat cel pe care are sursa lui de inspiratie, in conditiile in care detin aproape aceleasi functii.

     Noul gadget iMac este dotat cu un ecran 21,5 inchi cu o capacitate de redare a imaginilor destul de mare, din pacate detine un procesor mai slab, procesorul Intel i5, acesta este alcatuit din doua nuclee, este tactat la 1,4 GHz si mai detine o memorie DDR de 8 GB, evident, cu toate aceste functii, este dotat si MacBook Air, acesta fiind si motivul pentru care se considera ca iMac este copia lui fidela. Una dintre putinele diferente, dar si cea mai impotanta face referire la hard disk-ul cu o capacitate de 500 GB aflat in dotarea ultimului lansat.

     Mai exact asemanarile dintre cele doua sunt: ecranul care la amandoua are aceeasi dimensiune si anume de 21,5 inchi, la ambele display-ul este 1080p, un punct comun mai este reprezentat si de Wi-fi 802.11ac. Exista asemanari si ca design, cele doua fiind imbracate intr-o carcasa de aluminiu.

     Ultimul model care a fost lansat in urma cu doua luni a fost numit editie low-end, acest nume a fost inspirat si de pretul mic pe care il are. Suma la care este comercializat este de 1099 dolari, facand o mica comparatie si cu modelele anterioare MacBook Pro sau MacBook Pro Retina Display, ne dam seama ca are un pret mai mic cu nu mai putin de 200 de dolari.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *