Comunicatii-GSM

5 cai de a imbunatati performanta telefonului Samsung Galaxy S4

Recomanda informatia!

Este drept ca Samsung Galaxy S4 ramane un telefon performant chiar si la peste 1 an de la lansare, insa la fel de adevarat este faptul ca nu este deloc exclus sa mearga uneori cu incetinitorul si sa iti dea batai de cap. Poti face ceva pentru a-i ameliora viteza si performanta? Bineinteles!

 Acceseaza istet aplicatia camerei foto

 Nu trebuie sa iti deblochezi smartphone-ul, sa frunzaresti lista de aplicatii si abia apoi sa accesezi camera foto – ai la dispozitie o varianta mai simpla: muta aplicatia in ecranul blocat al Samsung Galaxy S4. Urmeaza acesti pasi: Settings – My Device – Lock Screen – Shortcuts – Camera.

 Scapa de efectul de lumina

 Este vorba despre o setare din fabrica si inca una care nu numai ca iti secatuieste, treptat, bateria, dar iti si incetineste telefonul. Renunta, asadar, la ea astfel: Settings – My Device – Lock Screen – Unlock Effect – None.

 Fa curat in fisierul de poze

 Galeria ta de imagini merge cu incetinitorul? Ei bine, inseamna ca a sosit momentul sa faci curat: daca ai foarte multe poze (de ordinul miilor), este lesne de inteles ca Samsung Galaxy S4 se va chinui, de fiecare data cand accesezi fisierul, sa le indexeze. Transfera-le pe alt suport, minimizand astfel si riscul de a le pierde in cazul vreunei defectiuni a telefonului.

 Muta aplicatiile pe cardul extern

 Utila pentru imbunatatirea performantei Samsung Galaxy S4 se va dovezi si mutarea catorva aplicatii pe cardul extern al telefonului. In definitiv, de ce ai vrea sa le stochezi pe toate in smartphone si sa ii ingreunezi inutil activitatea?

 Scapa de fisierele inutile

 Apropos de lucruri inutile: scapa de fisierele care iti “mananca” memorie si iti incetinesc telefonul. Foloseste-te de aplicatia File Manager, preinstalata pe Samsung Galaxy S4, pentru a elibera o cantitate consistenta de MB (stiai ca unele aplicatii ocupa inutil chiar si 50 MB de memorie?).

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *