Comunicatii-GSM

Stii care sunt cele mai asteptate telefoane smartphone ale toamnei 2018?

Recomanda informatia!

Inca de la sfarsitul lunii august, se pare ca un intreg nou lot de telefoane tip smartphone ne vor incanta privirile si ne vor goli buzunarele….si se pare ca va incepe un adevarat duel intre Google si Apple.

Samsung Galaxy Note 9- prezentat la New York, in 9 august, noul smartphone de la Samsung isi va face aparitia prin magazine pe la sfarsitul lunii august. Un smarpthone ca reia in linii mari caracteristicile telefonului Samsung Galaxy S9 si care se distinge prin ecranul sau mare AMOLED, de aproximativ 6,3 inchi. Bateria sa este la fel de mare, un lucru care ii asigura o rezistenta excelenta.

Un noul Apple iPhone isi va face aparitia pe la inceputul lunii septembrie. La fel ca in 2017, Apple ar trebui sa prezinte 3 telefoane. Dar de data aceasta s-ar putea sa prezinte un model mai abordabil, renuntand la cateva chichite tehnice. Va fi echipat cu un ecran LCD nu atat de contrastant ca si cel de la iPhone X si va profita de un singur modul de camera. Dar va avea acelasi design ca si versiunile mai scumpe. Alte 2 modele de telefoane propuse sunt inspirate de iPhone X care vor avea piese mai performante, un nou procesor si probabil un aparat foto mai bun.

Google Pixel- aparitie prin luna octombrie. In 2016, Google a lansat propriul model de telefoane smartphone, Pixel. Pixel 3 si Pixel 3 XL, anuntate pentru inceptul lunii octombrie, au un design foarte frumos, o excelenta optimizare atunci cand vine vorba despre programe si o calitate foto exceptionala.

Huawei Mate 20 Pro, aparitie la sfarsitul lunii octombrie. Anul trecut Huawei Mate 10 Pro a facut o reala concurenta celor de la Samsung in termeni de performanta sau de design. Un succes amplificat de iesirea pe piata a telefonului P 20 Pro, echipat cu o camera tripla. Iar Huawei Mate 20 Pro s-ar putea sa profite nu doar de un excelent aparat foto, ci si deun nou procesor mult mai performant.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *