Casa-Gradina

Tendinte decoratiuni interioare pentru sezonul toamna –iarna 2018-2019

Recomanda informatia!

Care sunt tendintele pe care va trebui sa mizezi in noul sezon toamna – iarna 2018-2019? Ce culori, materiale, motive sau forme te vor seduce in noul sezon? Vei afla toate acestea citind acest articol.

Culorile in tendinte pentru toamna – iarna 2018-2019. Tendintele noului sezon sunt cele care propun o reintoarecere inspre mai cald si mai cocooning. Deci vei putea observa in magazinele tale preferate nuante precum terracota, albastrul inchis, galbenul curry sau rozul pudrat, care vor schimba in intregime decorul casei tale.

Materialele in tendinte pentru toamna – iarna 2018-2019. Catifeaua se pare ca va deveni incet dar sigur un material emblematic si mai ales must have. Dar in aceasta iarna va deveni mai futurist si mai grafic.

Iar marmura se pare ca si ea are multe zile frumoase in fata ei atunci cand vine vorba despre decoratiunile interioare. Alaturi de lemn sau de rachita nu are pereche atunci cand vine vorba despre infrumusetarea interioarelor. Iar ceramica imitand marmura este si ea foarte in voga. Alaturi de un robinet negru, de o chiuveta de un alb stralucitor vei obtine cea mai sic si mai atemporala baie.

Care sunt stilurile de adoptat? In acest nou sezon va trebui neaparat sa te lasi tentat/a de tendinta art deco regandita si revizitata. Va fi peste tot. Motivele « solzi de peste », formele unghiulare sau perfect rotunde te vor incanta cu siguranta.

Iar cei care isi doresc sa aiba cel mai calduros decor, trebuie sa stie ca stilul british revine in forta, mai ales in dormitoare.

Rezultatul- materiale moi, flori de pe camp, culori puternice si afirmate, un mic loc cocoon adica la tine acasa, pentru a manca biscuiti si a savura un ceai.

Tapetele sic, cu forme graifce si geometrice si elemente metalizate sunt foarte in voga si fac parte din toate colectiile. Sunt un must have pentru o sufragerie sic si moderna.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *