Casa-Gradina

Cel mai bun patut pentru bebelusul tau!

Recomanda informatia!

Folosind lemn, fetru sau nuiele, mestesugarii au inceput sa preia din trend-urile actuale de design si sa-si adapteze produsele la cerintele pietei. Rezultatele sunt, de cele mai multe ori, spectaculoase, deoarece nu mai duc in sfera traditionalului, ci apar ca niste obiecte unicat intr-o mare de produse de serie, unde mai pui ca pot fi personalizate dupa anumite nevoi sau pot beneficia de detalii mult mai atent lucrate.

Partea negativa a obiectelor handmade este, insa, pretul destul de ridicat, insa de asteptat in conditiile in care mestesugarul castiga din vanzarea obiectului singular. In plus, referindu-ne strict la obiectele pentru cei mici, exista posibilitatea ca standardele de control al calitatii (siguranta in exploatare) sa nu fie atat de riguros testate ca in cazul obiectelor in serie.*

Cauti patuturi bebe de calitate si nu stii de unde sa cumperi unu? Nu prea ai vrea sa iesi din casa sa stai prin cozi, prin trafic, sa pierzi timp aiurea? Intra pe babyneeds.ro si comanda unul din multele modele de patuturi bebe de acolo.

Nimic mai simplu, intri, comanzi si a doua zi ai in dormitorul celui mic, patutul preferat.

*sursa articol

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *