Casa-Gradina

Masina de curatat cartofi online pe dactrust.ro

Recomanda informatia!

Pun pariu ca nu stiati ca un roman a inventat masina de curatat cartofi profesionala, masina care ne ajuta atat de mult in bucatarie.

 

Masina de curatat cartofi de la Dactrust!

 Inventiile sale au folosit omenirii si au permis atingerea unor performante mult mai repede decat era de asteptat. Umberto Sorani este unul dintre marii inventatori focsaneni de la inceputul secoului XX. A fost nascut in anul 1886 dintr-un tata italian, refugiat ca profesor de muzica la Liceul Unirea.

Pentru reusitele sale, printre care si aceasta masina de curatat cartofi atat de utila noua acum, a primit in anul 1913 un certificate de “ben servito” care in acea vreme insemna ceva mult. Dupa Primul Razboi Mondial se intoarce in Romania si este facut soldat tehnician la Arsenalul Armatei. In 1922, in Italia, acesta inregistreaza brevetul de inventive a unui nou tip de pulverizator destinat pentru agricultura. Tot in acea perioada a aparut si prima masina de curatat cartofi care se vinde si acum pe dactrust.ro, pentru ca ne este foarte utila noua. Inventiile sale din ultima perioada a vietii sale au fost fabricarea unui nou procedeu de realizare a buteliilor de aragaz, dar si o instalatie pentru productia si incarcarea automata a fiolelor medicamentelor, lucru ce a permis o incarcare de 7 ori mai eficienta decat posibilitatile timpului.

Sorani a înfiinţat la Focşani prima şcoală pentru ucenici, alături de inginerul Stavri Cunescu si institutorul C. Popovici, cu cursuri serale de 3 ani similare ca structură şi timp de stagiu cu cea pe care a urmat-o la Institutul Galileo de la Florenţa, insa cu toate acestea, Umberto Sorani este cunoscut pentru inventarea cele mai bune inventii intr-o bucatarie profesionala, o masina de curatat cartofi pe care acum o putem comanda online de la DACTRUST.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *