Casa-Gradina

Cumpara piscine exact ca in visele tale

Recomanda informatia!

Cumparam sau construim piscine?

Cumpărată sau construită ad-hoc, cu jacuzzi sau plasă de volei, interioară sau exterioară, iluminată, încălzită sau la temperatura exterioară? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care găsiţi răspuns în cele ce urmează.

Există două abordări foarte diferite în legătură cu felul în care puteţi avea o piscină. Cea mai comodă variantă este aceea de a o comanda unui furnizor de astfel de echipamente. Sunt destule firme pe piaţă, cu oferte dintre cele mai tentante. Astfel de firme au şi consultanţi, care vă vor lămuri ce piscină vi se potriveşte şi vă vor recomanda diversele echipamente şi accesorii necesare. De transport, montare şi punere în funcţiune se ocupă firma de la care cumpăraţi instalaţia. Acesta este un mare avantaj. Dezavantajul este că nu veţi primi o piscină personalizată. Deşi sunt multe modele disponibile, acestea sunt totuşi standardizate.

Piscina construită la faţa locului
Dacă doriţi o piscină unicat, atunci trebuie să contactaţi un constructor (optaţi pentru unul autorizat şi care să aibă un portofoliu convingător, dacă doriţi să fiţi siguri de calitatea lucrărilor). Numai aşa puteţi avea o piscină de forma şi dimensiunile (adâncime, lăţime, lungime) dorite. În cazul în care vă puteţi permite financiar această opţiune, probabil că o piscină construită exact după specificaţiile dvs. (sau ale peisagistului) este cea mai bună alegere (nu degeaba piscina din beton armat este considerată „clasică”!). În felul acesta veţi armoniza cu siguranţă piscina cu grădina şi casa dvs. În plus, puteţi introduce elemente spectaculoase, care vor spori considerabil frumuseţea curţii şi, de ce nu, valoarea proprietăţii. Un exemplu este piscina-cascadă, în care apa cade dintr-un bazin într-altul, ori piscina cu deversare.

De ce sa te chinui sa construiesti o piscina, cand exista multe modele de piscine de cumparat, ieftin, online si de calitate.

Acum probabil iti pui intrebarea unde gasesti piscine ieftine si de calitate, rapid si sigur? Piscineservice.ro te ajuta in gasirea unei piscine exact cum iti doresti tu.

Spor la cumparaturi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *