Casa-Gradina

Trend 2019: Tapet in loc de zugraveala

Recomanda informatia!

Tapetul a revenit in forta in ultimii ani. Motivul? In primul si in primul rand a reusit sa faca peretii zugraviti sa para irelevanti in industria design-ului interior.. Trendul nou este sa incorporam textura intr-un mod curat si neted iar tapetul este perfect in acest sens.
O sa va aratam cateva dintre favoritele noastre si diferite moduri in care puteti folosi tapetul sau panourile 3D. Cand termini un astfel de proiect, cu siguranta ii vei impresiona pe musafirii tai.
Tapet floral
Imprimeurile florale s-au intors intr-un mod mult mai sofisticat. Putem accentua peretii cu tapete florale, care sunt calmante si senine. Nu ne da doar un element de interes vizual dar in acelasi timp ne da si un punct de focalizare. Modelul floral se poate folosi oriunde prin casa, arata la fel de bine atat in baie cat si in camera unei fetite.
Tapet geometric
La modelele geometrice apar linii clare, moderne care ne ofera dimensiune si stil in orice casa. Iubim tapetul geometrice pentru ca putem obtine mai mult interes vizual intr-un singur loc, fara sa para coplesitor. Acest tapet se poate folosi in dormitor, holuri. Sau, un model mai simplu poate arata superb si pe tavan.
Tapet metalic
Este un element luxos, mai indraznet, un mod placut de a adauga ceva special in camera, si posibilitatile sunt nelimitate. Culorile argintii arata perfect intr-o casa moderna iar cele aurii merg foarte bine cu stilul vintage.
Tapet cu textura
Tapetul cu textura ne ofera o metoda accesibila sa obtinem un look anume fara sa cheltuim prea mult pentru constructie. Textura cea mai populara poate fi vazuta in restaurante sau in stil modern in casele de la ferma, este caramida. Arata foarte bine in bucatarii si sufragerii, dar nu numai.
Panouri 3D
Daca te-ai plictisit de tapet si de zugraveala, o alta metoda populara pentru a obtine pereti cu textura este folosirea panourilor. De exemplu, Gypsum 3D panou de pereti ofera un aspect uimitor camerei, intr-un mod contemporan. Aceste panouri pot fi folosite pentru accentuarea peretilor sau pentru detalii mici dar le putem pune si pe plafon.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *