Casa-Gradina

Masina de cusut Brother Innov-Is 955

Recomanda informatia!

Pe vremuri, bunicile noastre care apucau un Singer, cea mai celebra masina de cusut din lume, erau peste poate de fericite. Solida si foarte simplu de folosit, Singer-ul facea minuni in mainile celor care stiau cum sa scoata dintr-un material neprelucrat cele mai frumoase rochii.

Astazi, masinile de cusut clasice au fost inlocuite de cele automate, care pot fi conectate la priza, fiind mult mai simple si mai usor de intrebuintat decat cele de pe vremuri. Poate cea mai buna masina de cusut si brodat din gama sa, masina de cusut Brother Innov-Is 955 va ajuta sa executati cele mai complexe operatiuni fara nici cel mai mic efort. Compacta, masina de cusut brodeaza si coase fara probleme oricat de multe materiale, broderia computerizata fiind unul dintre atuurile sale. Brodarea se face dupa ce masina de cusut Brother Innov-Is 955 se conecteaza la un PC si se acceseaza fisierele cu modele de broderie, cutia de accesorii se incadreaza perfect in economia masinii, pentru ca dvs. sa aveti cele mai bune conditii de lucru.

Ca sa o feriti de praf sau de loviri involuntare aveti inclusa in pachet si o husa de protectie masina de cusut Brother Innov-Is 955, toate lucrarile executate de aceasta fiind unice si profesioniste. Masina de cusut si brodat vine cu 170 de modele prestabilite si accesibile de pe un stick usb primit cadou la cumparare de pe cumperi-orice.ro. Exista de asemenea sase fonturi de monograma cu alfabet, zece forme geometrice speciale pentru chenare sau ecusoane si mai multe stiluri diferite de cusaturi pentru rame si broduri. Bobina se instaleaza rapid, firul nu se va rupe pentru ca exista senzori special care va atentioneaza cand e prea tensionat, ata este introdusa automat in ac, este taiata automat, iar suprafata de lucru poate fi marita cu o extensie inclusa.

Masina include 25 de accesorii diferite foarte utile pentru orice croitoareasa, are capacitatea sa execute 129 de cusaturi diferite, editabile, si multe alte cusaturi utilitare si ornamentale plus alte facilitati pe care le puteti descoperi pe cumperi-orice.ro. Garantia e de trei ani de la data cumpararii, livrarea e gratuita oriunde in tara si in Bucuresti, iar reducerile aplicate sunt de 22.5% din pretul de raft.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *