Case de vanzare in Bucuresti

Recomanda informatia!

Piata imobiliara din Bucuresti a evoluat in ultima perioada in asa fel incat preturile caselor puse in vanzare s-au stabilizat, iar oferta a devenit mult mai atractiva fata de ultimii ani. Persoanele interesate de vanzarea sau cumpararea caselor in Bucuresti trebuie sa aiba in vedere anumiti factori, atat atunci cand iau decizia de a cumpara o casa, cat si atunci cand decid sa vanda. Preturile si facilitatile pe care le ofera proprietatile sunt cei mai importanti factori pe care ii urmaresc cumparatorii, asadar trebuie sa existe o viziune clara asupra parametrilor care influenteaza preturile.

Cum decidem care e pretul corect al unei case?

Factorii de care trebuie sa se tina cont la stabilirea pretului unei proprietati sunt zona capitalei in care proprietatea este localizata, valoarea culturala a acesteia, suprafata pe care se intinde impreuna cu curtea sau gradina de care dispune, panorama pe care o ofera si starea in care aceasta se afla. In ceea ce priveste zona capitalei in care se afla casa pusa in vanzare, aceasta reprezinta un factor eliminatoriu pentru multi dintre potentialii cumparatori. Asadar, atunci cand casa este localizata intr-un cartier rezidential linistit, modern, cu constructii noi, preturile caselor vor urca. De asemenea, casele situate in zone ultracentrale vor avea preturi mult mai piperate decat alte zone ale capitalei. Fluctuatiile de pret in functie de zona in care se afla proprietatea sunt normale, aceasta reprezentand una dintre regulile pietei imobiliare. Referitor la valoarea culturala a unei case, proprietatile in care au locuit personalitati contemporane sau istorice sunt considerate mai valoroase decat casele comune. De asemenea, casele care obisnuiau sa gazduiasca evenimente importante sunt mai costisitoare.

Suparafata casei este un factor important de luat in considerare, in functie de numarul de membri ai familiei, dar si in functie de spatiul necesar pentru activitatile care vor avea loc in casa pusa in vanzare. In aceasta perioada, casele care se intind pe suprafete foarte mari nu sunt preferate de publicul interesat de cumpararea caselor, considerand aceste spatii greu de intretinut, de incalzit si de modernizat. In ceea ce priveste panorama, Bucurestiul ofera multe privelisti foarte frumoase, iar casele aflate in zonele cu panorama deosebita, vor fi mai costisitoare decat celelalte. Totodata, in functie de investitia necesara dupa cumpararea unei case pentru reparatii, modernizari, etc.,pretul va creste sau va scadea. Un pret standard de pornire nu poate fi fixat din cauza multitudinii de constructii si a zonelor in care exista case de vanzare. De cele mai multe ori, vanzatorii accepta sfaturile agentiilor imobiliare pentru a stabili un pret de pornire, dupa care negocierile sunt bine venite.

Contextul economic prin care piata imobiliara din Romania trece este inca sensibil, insa persoanele care dispun de un buget decent pot achizitiona case care sa satisfaca nevoie de spatiu, intimitate si accesibilitate in interiorul Bucurestiului sau la periferiile acestuia. In vederea achizitionarii caselor in Bucuresti, agentiile imobiliare incurajeaza imprumuturile bancare pe termen lung care faciliteaza procesul de achizitionare intr-un timp scurt. Casele de vanzare din Bucuresti pot fi gasite atat la preturi foarte mici, cat si la preturi mari, in functie de nivelul de confort dorit.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *