Casa-Gradina

Despre realizarea propriilor aranjamente florale

Recomanda informatia!

In viata ne intalnim cu numeroase ocazii ce merita sarbatorite. Indiferent ca vorbim de nasterea unui nou membru in familie, de diverse nunti sau chiar, de diverse zile onomastice, florile reprezinta un “must” la orice eveniment. Practic, orice locatie monotona poate fi decorata atat colorat cat si elegant prin intermediul acestor minunate plate. Fiind disponibile in diverse culori, forme si marimi, florile ofera, de asemenea, si un parfum natural, incantator, in sala in care are loc evenimentul.

Ba mai mult, florile sunt un accesoriu mai mult decat obligatoriu atat in cadrul evenimentelor cu caracter personal, cat si in cadrul celor de business. Indiferent ca aveti de organizat un workshop, un training sau alte evenimente de acest tip, florile vor fi cele ce vor destinde atmosfera si vor imbunatati aspectul vizual al salii alese in acest sens. Partea buna este ca in ceea ce priveste decoratiunile florale nu exista nici o limita sau restrictie in acest sens. Nimeni nu va impune sa cumparati un anumit numar de flori, sau sa le aranjati intr-un anume fel. Din acest punct de vedere, aveti mana libera. Este o ocazie mai mult decat potrivita sa dati frau liber imaginatiei dvs.!

Cu toate astea, atunci cand vorbim de aranjamente florale, automat vorbim si de buget. Evident, orice decoratiune are un pret, iar daca nu sunt cumparate de unde trebuie, florile pot ustura la buzunar pe oricine. In diverse florarii din tara noastra, specializate in servicii de acest gen, un buchet de flori poate ajunge chiar si la cateva sute de lei. Evident, foarte putini sunt cei care isi permit sa dea astfel de sume pentru aranjamente florale, drept pentru care noi va vom oferi o alternativa mai mult decat eficienta pentru a reduce aceste costuri.

In cazul in care achizitionati florile dorite de la diverse depozite en gros de flori, costurile dvs. in acest sens vor fi semnificativ mai mici. Ba mai mult, pe langa faptul ca puteti alege dintr-o gama de flori mult mai variata si mult mai diversificata, achizitionate de aici florile vor fi cu aproximativ 50-60% mai ieftine. De mentionat totusi, este si faptul ca aranjamentele florale vor trebui realizate de dvs. Chiar si asa, cu banii pe care i-ati da in mod normal la o firma ce ofera servicii specializate in acest sens, puteti cumpara si mai multe flori pe care sa le oferiti invitatilor, etc. La comenzi mai mari, depozitele en gros ofera si discounturi semnificative! Luand acesti factori in considerare, care ar fi motivul pentru a apela la serviciile unei florarii?!

Acesta este momentul in care va puteti lasa imaginatia sa zburde. In ceea ce priveste aranjamentele florale, nu exista nici o regula care sa va constranga de la a organiza florile exact cum doriti. Puteti combina diferite tipuri de flori, de culori si parfumuri diferite, in cele mai creative si mai neasteptate feluri. Cine stie, in cazul in care ideile dvs. sunt apreciate, poate puteti realiza si un business in acest sens!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *