Casa-Gradina

Incalzirea terasei nu mai este o problema

Recomanda informatia!

Incalzitoare electrice convertesc energia electrica in caldura. Exista mai multe tipuri de radiatoare electrice:
Radiatoare cu Ulei: uleiul se incalzeste in interiorul radiatorului; caldura radiatorului este apoi transferata catre  aer . Incalzitoarele cu ulei sunt potrivite pentru camerele unde vor fi mentinute in priza pentru o perioada lunga de timp, cum ar fi dormitoarele.
Incalzire cu convectie: Aerul cald circula prin camera si se incalzeste. Incalzire cu convectie este ca un radiator ceramic – cu un ventilator, care ofera incalzire mai rapida a camerei.
Incalzitoare Panel: Panelurile de  incalzire cu convectie,  sunt cel mai frecvent montate pe un perete. Un incalzitor electric de tip  panou este conceput pentru a furniza caldura pentru perioade lungi de timp. Folosirea unor incalzitoare pe terasa dvs are multe beneficii: utilizarea prelungita a terasei, restaurantului sau cafenelei; amenajarea unor zone pentru fumatori in anticiparea legilor care restrictioneaza fumatul in locurile publice.
Pentru a satisface cele mai diverse cerinte ale clientilor nostri, oferim trei variante de incalzitoare: de tavan, de perete si cu picior.
Aeroterme:  Un incalzitor cu ventilator este cel mai utilizat pentru incalzirea zonelor mici dar  ventilatorul poate fi zgomotos.
Radiante: Panourile radiante  radiaza caldura direct. Ele ofera caldura rapida pe directie de 180 de grade si creaza o oaza de caldura si sunt eficiente pe termen lung deaorece incalzesc si obiectele din camera si peretii care devin si ele purtatoare de caldura.
Acum va puteti pregati terasa pentru serile mai racoroase cu ajutorul incalzitoarelor de terasa.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *