Ce mai purtam in aceasta toamna in materie de incaltaminte

Recomanda informatia!

Toamna si iarna aceasta cizmele inalte, de preferinta peste genunchi, revin la moda. Indiferent ca este vorba de cizme inalte de piele, cizme inalte din imitatie de piele, cizme inalte peste genunchi, cizme inalte cu toc, cizme inalte cu talpa joasa, cizmele inalte vor fi la moda in toamna si iarna lui 2013.
Devenite un \\”must have\\” inca din aceasta vara, cizmele inalte de cauciuc raman la moda si in toamna/iarna 2013. Mult mai comode probabil decat cizmele inalte cu toc prezentate mai sus, dar mai putin elegante, cizmele de cauciuc la moda in toamna 2013 vor fi foarte populare mai ales in rindul adolescentelor. Sunt excelente pentru tinute casual, pentru mers la scoala/facultate sau chiar la job, daca nu este necesara o tinuta office.
Si nu in ultimul rand, o veste buna pentru cele care iubesc cizmele UGG. Cizmele UGG sau modelele de cizme asemanatoare cu cele UGG raman la moda si in toamna/iarna 2013. Atat modelele clasice de cizme originale UGG – UGG Classic Tall, UGG Clasic Short, UGG Classic Cardy, UGG Lo Pro, cat si modelele noi de cizme UGG – UGG Ravenna, UGG Tularosa Route Detachable sau UGG Classic Tall Bomber vor fi la moda toamna si iarna aceasta.
\\"cizmePentru cele care nu se dau in vant dupa cizmele inalte la moda in toama/iarna 2013, exista o veste foarte buna. Moda pentru incaltamintea de toamna/iarna anul acesta merge pe extreme. Daca nu se poarta cizmele inalte, de preferinta peste genunchi, atunci se poarta botinele si ghetele elegante cu toc.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *