Casa-Gradina

Reparatii masini de spalat Hotpoint

Recomanda informatia!

Conform unei statistici realizate de marile magazine de electrocasnice, masinile de spalat Hotpoint sunt unele din cele mai populare din Suceava si Bacau.. si ca orice alt aparat electrocasinc, uneori se strica si are nevoie de reparatii. Fiind o marca foarte populara asta inseamna ca multe firme de reparatii masini spalat Suceava au piese de schimb pe stoc iar pentru ca multe astfel de firme tin piesele pe stoc inseamna ca in domeniul reparatiilor de masini de spalat Hotpoint ia nastere o concurenta destul de mare, iesind invingatoare firma de reparatii masini spalat Suceava care ofera cel mai mic pret.

Deoarece sunt niste masini de spalat moderne, cu tehnologie de ultim moment, aceasta masina de spalat rufe, cand se strica ne da un indiciu sub forma de eroare, eroare care poate fi ajutatoare in depistarea problemei. Atat in Suceava, cat si pentru o firma de reparatii masini spalat Bacau stim ca preturile unei actiuni de reparatie sunt destul de piperate si cateodata inselatoare, pana sa apelam la o firma specializata de reparatii masini de spalat ar trebui sa stim si noi ce semnifica acele erori indicate de masina de spalat.

In cele ce urmeaza voi explica fiecare eroare in parte, pentru a evita inselaciuni ale firmelor ce presteaza reparatii masini de spalat in Bacau sau Suceava, sau oriunde in Romania.  La unele masini de spalat erorile sunt trecute cu litera E, la altele cu litera F.

E10 – cand ecranul ne indica eroarea F10 asta inseamna ca nu primeste apa, asadar ar trebui sa verifici robinetele sau furtunul de alimentare cu apa sa nu fie rasucit.

E11 – de obicei, aceasta eroare semnifica faptul ca masina de spalat primeste foarte greu apa, ori ca sunt inghetate tevile ori e furtunul rasucit. De multe ori aceasta eroare poate fi remediata fara ajutorul unei firme specializate de reparatii masini spalat Suceava.

E14 – Aceasta eroare de obicei semnifica faptul ca apa nu se incalzeste. Asta e o problema ce necesita atentia unor tehnicieni specializati in reparatii masini spalat Bacau, din Suceava sau.. in functie de orasul in care locuiti.

E16 – Nivelul apei foarte ridicat. Deconectati masina de la alimentarea cu apa asigurandu-va ca nivelul apei nu mai creste. Consultati un specialist in reparatii masini de spalat!

E17 – Usile nu sunt inchise bine. Verificati-le si totul ar trebui sa revina la normal.

Acestea sunt cele mai comune erori intalnite la masina de spalat Hotpoint de la Ariston. Daca aveti envoie de servicii specializate in reparatii masini spalat Bacau sau Suceava, ne puteti contactaprin intermediul linkului prezent in articol.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *