Produse promotionale vitaliti din gama Cool

Recomanda informatia!

Fiecare an reprezinta un nou inceput, o perioada agitata cu multe idei si proiecte  pe care dorim sa le transformam in realitate. Efervescenta si entuziasmul unui nou inceput se materializeaza in zona business prin lansari de produse si de servicii, in organizarea de campanii ample de publicitate pentru promovararea unei imagini pozitive a companiilor. SC Keops Star Srl comercializeaza o gama variata de produse promotionale vitality care pot reprezenta elementul central al actiunilor publicitare incepute in aceasta perioada. Aceste produse promotionale au multiple intrebuintari, reprezentand alegeri inspirate pentru companii, indiferent de domeniul de activitate al acestora.
In catalogul Cool  sunt prezentate diverse categorii de produse promotionale vitality: seturi de manichiura pentru doamne si pentru domni, oglinzi si genti cosmetice, seturi de baie si seturi spa, prosoape si halate de baie, accesorii pentru sport, cutii pentru medicamente, kituri de prim ajutor si produse igienice. Cutiile pentru bijuterii, confectionate din lemn si captusite cu catifea sunt produse promotionale vitality speciale, cu un design atragator, ce pot fi oferite in scopuri promotionale doamnelor cu ocazia sarbatorii de Sfantul Valentin sau a celei de 8 Martie.
Firmele care furnizeaza servicii si produse din domeniul farmaceutic si cosmetic vor gasi in catalogul Cool produse promotionale vitality, idei pentru campanii de publicitate si pentru promotii. Produsele promotionale vitality de tip genti cosmetice, perii si pensule pentru machiaj, oglinzi de buzunar, cutii pentru medicamente, seturi spa si seturi de baie pot fi folosite cu succes pentru  promovarea produselor cosmetice sau farmaceutice, fiind oferite clientilor la achizitioarea de servicii si de produse. Produselor promotionale vitality de tip cani si sticle speciale pentru depozitarea bauturilor in timpul activiatilor fizice,  cantarul de baie “ Diet”, kitul de masaj “ Zen”, metrul pentru corp” Siluet” oferite clientilor ca bonus sau produse promotionale ,vor incuraja consumul de servicii si produse din zona wellness de catre cei pasionati de sport si de un stil de viata sanatos.
Produsele promotionale vitality pentru baie, din gama Cool, sunt de calitate superioara si sunt oferite clientilor intr-o prezentarea deosebita. Din aceasta categorie fac parte seturile cu produse cosmetice pentru baie si cosuri pentru baie cu ustensile pentru baie si dus, ce contin perii de baie si bureti de baie. Prosoapele si halatele de baie sunt confectionate din bumbac 100% si au o textura moale si delicata. Printre produsele promotionale vitality de ingrijire personala se numara seturile de manchiura, oferite clientilor in cutii elegante, confectionate din piele ecologica.
Produsele promotionale vitality oferite clientilor de SC Keops Star Srl pot fi personalizate, prin procedee speciale, cu insemnele companiei sau ale promotiei pentru o mai eficienta promovare a serviciilor, produselor si a imaginii companiei.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *