Casa-Gradina

Infrumuseteaza curtea si gradina casei pentru un impact pozitiv

Recomanda informatia!

Curtea si gradina casei au un impact important asupra vizitatorilor. Oricat de bine arata casa in interior daca gradina si curtea sunt neglijate vor lasa o impresie neplacuta.

De ce sa-ti infrumusetezi curtea si gradina?

Se spune ca prima impresie conteaza si cand cineva vine in vizita, va intra prima data in curtea casei si doar dupa aceea in casa. Poarta imparte domeniul public de domeniul personal, cand pasesti pe poarta stii ca ai intrat pe domeniul persoanei repsective.

Ce parere va avea vizitatorul cand va vedea curtea si gradina nearanjate si fara viata? In mod sigur nu va avea un sentiment prea placut ceea ce este posibil sa-si puna amprenta pe toata perioada vizitei.

De ce sa nu ne folosim de curtea casei ca sa ne asiguram o imagine buna in lume? Daca gradina si curtea sunt amenajate, aceasta ne va da mai multa incredere pentru ca stim ca oricine ne viziteaza va avea o prima imagine placuta si frumoasa.

Cum sa infrumusetam curtea si gradina?

Probabil cea mai usoara solutie este sa apelam la o firma de amenajari gradini iar aceasta ne va face planul de estetizare pentru curte si gradina. Va planta arbori si arbusti, plante decorative si flori colorate astfel insufletind viata in spatiul aferent.

Daca avem insa cunostintele necesare despre nevoile plantelor decorative si nu ne este frica sa ne murdarim putin pe maini, putem si noi sa face aceasta amenajare. Nu este usor si necesita multa munca dar o putem face.

Conceptia, cum sa arata curtea si gradina se face in functie de forma si pozitionarea spatiului aferent, la fel se aleg ulterior si plantele decorative. Se traseaza zonele cu gazon si cele cu plante decorative.

Putem sa alegem arbori sau arbusti decorativi pentru a acoperi suprafete mai mari. La fel de buna este ideea de a crea mici insule de plante decorative si flori pe gazon. Acesta va iesi in evidenta si va aduce o pata de culoare vesela in curtea noastra.

Amenajarea curtii sau a gradinii va aduce un plus fiecarei case. Va creste valoarea acesteia si va crea in jurul ei o ambianta placuta si vesela.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *